« بسم الله الرحمن الرحیم »
صحابی الشمال نوشته است:
با سلام خدمت دوستان شیعه
مخصوصا خواهرمحدثه
ازآنجا که بحث طلبگی است
لازم دیدم اشکالاتی را از دید خودم مطرح کنم
1.با توجه به اطلاعات ادبی که بنده دارم فکر نمیکنم از وازه«تبیین» معنی ولایت و حکومت تداعی شود
بلکه تحلیل ورفع اختلافات است که شایسته مولایمان است
زیرا هر فرد عادی می تواند به بیان اختلافات بپردازد.
2.اگر بنده بخواهم از موضع یک اهل سنت به کنکاش در حدیث مرقوم بپردازم و در عین حال به اطلاعات تاریخی رجوع کنم
حرف عمر بن خطاب(لعنة الله علیه) را به میان می آوردم که گفت: اگر علی(ع) نبود هلاک می شدم. ومیگفتم که حضرت علی(ع) درزمان خلیفه دوم به تبیین اختلاف می پرداخته ولی حکومت در دست او نبوده و اتفاقی از از این جهت رخ نداده است.
امید وارم شمابزرگوار دراین مسیر نیکو وخوش عاقبت مؤیّد باشید
اللهم العن اول الظالم ظلم حق
محمد وآل محمد وتابعین له علی ذلک
سلام علیکم
در مورد مطلبی که بیان فرمودید ، بهتر است یک بار به طور کامل سیر بحث را بیان کنم تا شبهات بر طرف گردد .
چون از مطالب و اشکالاتی که بیان فرمودید معلوم می شود که هدف و سیر بحث برایتان روشن نشده .
همان طور که می دانید اهل سنت مسئله امامت را اکتسابی می دانند و نه انتسابی و از جانب خداوند متعال .
بنابراین خود ایشان برای قبول فردی به عنوان امام چند شرط قرار داده اند .
در ابتدای بحث این شرط ها را بیان کردیم که عبارتند از :
1- علم و دانش
2- شجاعت و دلیری
3- عدالت و دادگری حالا در ادامه بحث داریم بررسی می کنیم که حتی اگر امامت انتخابی هم بود توسط مردم ( در صورتی که این طور نیست )
واقعا چه کسی این شرایط را داراست ؟
آیا امیرالمؤمنین امام علی (ع) این 3 شرط را که اهل سنت بیان کرده اند و قبول هم دارند ، به طور کامل داراست
و یا 3 خلیفه دیگر اهل سنت یعنی ابوبکر و عمر و عثمان ؟!
که ان شاء الله قصد داریم به ترتیب این 3 شرط را در این افراد بررسی کنیم و سخنانی را که دیگران درباره ایشان فرموده اند را بیان کنیم تا از راه عقل و خرد در کنار مباحث نقلی مطرح شده ، به این نتیجه را برسیم که واقعا چه کسی برای مقام جانشینی پس از رسول خدا (ص) و امامت بر جامعه مسلمین شایسته تر است .
این حدیثی را هم که درباره اش سوال فرموده بودید ، مربوط به یکی از ویژگی های امیرالمؤمنین امام علی (ع) است؛ چون در حال بررسی ویژگی های بیان شده برای این چند نفر هستیم در این پست قبل بنده یکی از این ویژگیهای امام علی (ع) را از زبان پیامبر اکرم (ص) بیان کردیم که در مورد هیچ یک از صحابه چنین صحبتی بیان نشده است .
در مورد اشکال دومی که بیان کردید از موضع یک اهل سنت ، شما را به اولین پست همین تاپیک در صفحه قبل ارجاع می دهم . همچنین توصیه می کنم که به مباحثی تاریخی و دیگر تاپیک های سایت مراجعه کنید و با چهره واقعی عمر و بدعت ها و سنت شکنی های او و حرام کردن حلال خدا و حلال کردن حرام خدا و دیگر کارهای او بیشتر آشنا شوید و در پایان مجددا خودتان نتیجه بگیرید که ایا این حرف و اشکال و پاسخ شما درست است یا خیر ؟!!صحابی الشمال نوشته است:
2.اگر بنده بخواهم از موضع یک اهل سنت به کنکاش در حدیث مرقوم بپردازم و در عین حال به اطلاعات تاریخی رجوع کنم
حرف عمر بن خطاب(لعنة الله علیه) را به میان می آوردم که گفت: اگر علی(ع) نبود هلاک می شدم. ومیگفتم که حضرت علی(ع) درزمان خلیفه دوم به تبیین اختلاف می پرداخته ولی حکومت در دست او نبوده و اتفاقی از از این جهت رخ نداده است.
موفق باشید