حتی اگر نتوانستید کامل زیارت کنید ،
یک سلام به شکل زیر ، ثواب کامل زیارت را دارد :
قال أبو عبد الله عليه السلام : يا سدير تزور قبر الحسين في كل يوم ؟ قلت : جعلت فداك لا ،
قال : ما أجفاكم فتزوره في كل شهر ؟ قلت لا ، قال : فتزوره في كل سنة ؟ قلت : قد يكون ذلك
قال : يا سدير ما أجفاكم بالحسين ، أما علمت أن لله ألف ألف ملك شعثا " غبرا " يبكون ويزورون لا يفترون ؟
وما عليك يا سدير أن تزور قبر الحسين عليه السلام في كل جمعة خمس مرات وفي كل يوم مرة ؟
قلت : جعلت فداك إن بيننا وبينه فراسخ كثيرة
فقال : تصعد فوق سطحك ثم تلتفت يمنة ويسرة ثم ترفع رأسك إلى السماء ثم تحول نحو قبر الحسين
ثم تقول : السلام عليك يا أبا عبد الله ، السلام عليك ورحمة الله وبركاته ،
تكتب لك زورة ، والزورة حجة وعمرة
قال سدير : فربما فعلته في النهار أكثر من عشرين مرة (کامل الزیارات ص 286 ) امام صادق علیه اسلام به سدیر فرمودند آیا هر روز امام حسین (ع) را زیارت می کنی ؟ عرض کردم خیر !
فرمودند : چقدر جفاکارید ، و یا هر ماه او را زیارت می کنید ؟ عرض کردم خیر ! فرمودند آیا در هر سال ؟ گفتم گاهی اینطور است !
فرمودند ای سدیر چقدر به حسین (علیه اسلام) جفاکارید ! آیا نمی دانی که خداوند هزار هزار (یک میلیون) فرشته پریشان و غبار آلود دارد
که می گریند و زیارت می کنند ، بدون هیچ سستی و درنگی !
و تورا چه می شود اگر قبر حسین (علیه السلام) را در هرجمعه پنج بار و در هر روز یکبار زیارت کنی ؟
عرض کردم فدایت شوم بین ما و ایشان فرسخ ها راه است ...
امام فرمودند : به بالای پشت بام خانه ات برو ، سپس به سمت راست و چپ توجه کن ، آنگاه سرت ر ابه سوی آسمان بلند کن
و سپس روی به سمت حرم امام حسین (علیه اسلام) گردان ، سپس بگو :
« السلام عليك يا أبا عبد الله ، السلام عليك ورحمة الله وبركاته » *
تا برای تو ثواب زیارت بنویسند ، و (ثواب) این زیارت همانند یک حج و عمره است !
سدیر می گوید : (و از آن به بعد) چه بسا آن را هر روز بیش از بیست بار انجام می دادم .
* (در برخی نقل ها این سلام اینگونه هم آمده : السلام عليك يا أبا عبد الله ،السلام علیک یابن رسول الله السلام عليك ورحمة الله وبركاته )