کاربر گرامی ورود شما را به انجمن خیر مقدم عرض میکنیم. جهت استفاده از تمامی امکانات سایت باید عضو شوید. جهت عضویت اینجا را کلیک کنید.

یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبر اللیل و النهار یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال » اللهم عجل لولیک الفرج
امروز يکشنبه 1 فروردین 1389 22:30

همه زمانها با ساعت محلی UTC + 3:30 تنظیم شده اند

ارسال موضوع جديد پاسخ به موضوع  [ 28 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3
نويسنده محتواي پيام
 موضوع پست: Re: راز (((((( کوکا کولا )))))) حتما بخونین ممنون میشم
پستارسال شده در: شنبه 26 بهمن 1387 14:37 
Junior Member
Junior Member
نماد کاربر

تاريخ عضويت :
دوشنبه 14 مرداد 1387 01:51

تشکر کرده اید :
0

آفلاين

با سلام خدمت شما امیدوارم که لحظات و اوقات خوشی را سپری کرده باشین و ایام و اوقات خوشی را در پیش رو داشته باشین ان شاءالله

خوب تاحدودی نوشته های جناب امیر رو خوندم آقای امیر :

اول اینکه هر چیزی که با ذهن شما سازگار نیست دلیل بر عدم وجودش و باطل دونستنش نیست

دوم اینکه این دانشمند تازه به این نتیجه رسیده بود در حالی که پیامبر گرامی اسلام (ص) چند صد سال پیش به این نکته اشاره کرده بودند

سوم اینکه قرار نیست هر کی از امریکا بیاد دانشمند باشه و خیلی نسبت به محیط اطراف و علومش اشراف داشته باشه .

صحبت تعصب و چیز دیگه ای نیست فکر کنم شما اگه در زمان گالیله و دانشمندان دیگه هم بودین به دانشمندان اون موقع برچسب تعصب و ناآگاهی میزدین .

بودن و نبودن شما در جمعی بستگی به خودتون داره همانطور که خودتون وارد این جمع شدین . ان شاءالله که بتونیم در کنار همدیگه از اطلاعات و دانسته های هم استفاده کنیم نه کودکانه رفتار کنیم .

امیدوارم که بزرگوارانی که این مطلب رو خوندند استفاده کرده باشند .

ممنون از همه ی بزرگوارانی که لطف کردن و این مطلب رو خوندند

ارادتمندتان    m.d

بازگشت به بالای صفحه
 مشخصات  
تشکر کرده اید 

کاربران زیر از bluenight به خاطر این پست تشکر کرده اند:
HamidSHS
پستارسال شده در: شنبه 26 بهمن 1387 14:42 
Ex-Moderator
Ex-Moderator
نماد کاربر

تاريخ عضويت :
شنبه 4 آبان 1387 13:34

تشکر کرده اید :
930

آفلاين

سلام  :D
ممنون از نظر شما زهرا خانم يا همون ( sepehr23 )
راستش اون موضوعي كه شما در بالا بهش اشاره فرموديد كه دانشمندان اين موضوع رو ثابت نكردند به شما پيشنهاد ميكنم اين عكس رو ببينيد و بعد نظر قاطع رو بنويسيد  :D

همونطور كه ميبينيد ، اين آزمايش ثابت كرده كه ماده ، توانايي درك محيط اطرافش رو داره و حتي نوشته هم روي آب تاثير گذار بوده.
پس ثابت شد كه اين موضوع قبلا كشف شده ( بر خلاف نظر شما و آقا امين)

مورد دوم : تمام ذرات عالم شعور دارند و با همان شعور خداي خودشون رو مي پرستند . همونطور كه در يكي از آزمايش هاي دكتر ماسارو ايموتو ثابت شد كه اگر هر حرف زشتي به اون آب زده بشه ، چه با زبان چيني ، و يا به زبان ديگه اي اون حرف زشت تاثيرش رو ميذاره روي اون آب.

در مورد مطلب آخر هم : يهوديان كه نميدونستند اين موضوع و نيتشون بر روي نوشابه ميتونه تاثير داشته باشه و اون ها نيتشون ، اين نبود كه بيايم و آرم اينطوري طراحي كنيم و بنا برا اين آزمايش ( كه هنوز كشف نشده بود ) تاثير بزاريم روي اين آب .
بلكه اون ها هدفشون چيز ديكه اي بود كه متاسفانه اين مورد هم ( كه نوشته روي آب و محيط تاثير داره ) ثابت شد و حالا شد بدتر از بدتر.

منتظرم
ياعلي

لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

بازگشت به بالای صفحه
 مشخصات ايميل  
تشکر کرده اید 

کاربران زیر از HamidSHS به خاطر این پست تشکر کرده اند:
Mohsen1001
پستارسال شده در: شنبه 26 بهمن 1387 15:41 
New Member
New Member

تاريخ عضويت :
پنج شنبه 24 بهمن 1387 13:25

تشکر کرده اید :
12

آفلاين

سلام.
آقا حميد! !
از شما انتظار داشتم که متن رو دقيق تر بخونيد(ضمنن پيام خصوصي هم در رابطه با شيوه ي خوندن متن براتون گذاشت بودم).
" بنده نگفتم اين نظر منه ".اگه يادتون باشه من نظر خودمو  همون اوايل مطرح کردم.( نه راجع به آقا امين بلکه راجع به عمق فاجعه)
و شما هم از بنده تشکر کرديد.
.و گفتم که اين، نظريه که داده شده و " شايد ميتونست بهتر و گويا تر منظور آقا امين رو نشون بده ".
ضمنن زهرا صادق پور هستم و دوست ندارم کسي اسم کوچيک من رو به تنهايي بگه.
علنا از آقا امين راجع به اون نظر معضرت ميخوام و به ايشون به خاطر عصباني شدن از کلام غير منطقي بعضي ها حق ميدم. نه اين که بگم نظرات ايشون در رابطه با موضوع درسته.

التماس دعاي خاص :razz:
                                                                                                                                             يا علي مدد.

بازگشت به بالای صفحه
 مشخصات ايميل  
تشکر کرده اید 
پستارسال شده در: شنبه 26 بهمن 1387 15:52 
Ex-Moderator
Ex-Moderator
نماد کاربر

تاريخ عضويت :

تشکر کرده اید :
930

آفلاين

سلام خانم صادق پور  :D
اولا عذر خواهي ميكنم بابت اينكه ندانسته اسم كوچك شما رو تايپ كردم  :razz:
و در آخر هم بايد بگم: من كه نفهميدم منظور شما چي هست !  :?
آخرش كدوم طرفي داريد صحبت ميكنيد ؟  ::ns
به جون خودم من گيج شدم از نوشته هاي شما  :grin:
ميشه واضح تر توضيح بديد ؟
ممنون
ياعلي

بازگشت به بالای صفحه
 مشخصات ايميل  
تشکر کرده اید 

کاربران زیر از HamidSHS به خاطر این پست تشکر کرده اند:
Mohsen1001
پستارسال شده در: شنبه 26 بهمن 1387 16:52 
Junior Member
Junior Member

تاريخ عضويت :
جمعه 27 دی 1387 20:44

تشکر کرده اید :
59

آفلاين

نقل قول:
سلام خانم صادق پور  

سلام :D .
نقل قول:
اولا عذر خواهي ميكنم بابت اينكه ندانسته اسم كوچك شما رو تايپ كردم  

خواهش ميکنم.
نقل قول:
سلام
اين مطلب رو که خوندم دلم ميخواست زمين دهن باز کنه برم توش
آخه چرا بايد اين کارو بکنن مگه به هم خوردن بدن ما چه چيزي به اونا ميده ؟  ! ! !
آدماي از خدا بي خبر

خدايا لعنتشون کن
اي ي ي ي ي ي خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
من قلبم داره از جا کنده ميشه . ترو خدا همه اين مطلبو به همه ميل بزنن تا همه بدونن

________________________________________                                                 نفسم سنگيني ميکنه .
نکته:

وقتي ميخواين سوپ يا تيشرت يا . . . . بخرين به مارک و آرمش دقت کنين به عکساي روي بليزا.
حتي يه قوري چايي يا هر ظرف ديگه هم اگه روش عکس زن يا . . . کشيده باشه سادشو بخرين بهتره چون خيلي اثر داره.

فکر ميکنم خوندن مجدد متن فوق خصوصا دو خط آخرش به خوبي نشون بده که من کدوم طرفيم.
به هيچ وجه نميشه تاثير اون خيانت رو ناديده گرفت.

متن زير را يه نفر به من ميل زده بود و من براي اين که جواب قانع کننده اي بهش بدم نظر سايرين را پرسيدم نه اين که نظر من باشه.

نقل قول:
نظرتون راجه به اين نظر چيه ؟
    "مطلب خنده داري بود ، به دو دليل
    اون شعوري كه علم صابت كرده كه موجودات مختلف دارند از نظر فيزيكي است
    نه متافيزيكي يعني مثلا همه ي موجودات در مقابل موسيقي يا صوت عكس العمل نشان مي دهند حتا مواد بي جان چرا كه هم موسيقي و هم موجودات بدنشان از ماده تشكيل شده شما اگر تمام قرآن را روي شيشه ي نوشابه بنويسيد محتوي داخل آن يك كلمه اش را هم نمي تواند بخواند يا بفهمداگر مدعي هستيد مي فهمد بايد بفهميد كه دانشمندان صدق چنين مطلبي را اثبات نكرده انداما مواد مي توانند نسبت به خوانده شدن قرآن يا هر موسيقي ديگري عكس العمل داشته باشندبنابراين نمي تواند صحت داشته باشد كه نوشابه تحت تاثير لا محمد لا مكه ي فرضي قرار بگيردچرا كه نوشته گرچه وجود دارد اما درك وجود آن نياز به شعور معنوي دارد و لزوم آن چيزي به نام عقل است شما برويد به افريقا و با زبان فارسي روي ديوار بدترين فحش ها و يا بهترين درود ها را بنويسيدذره اي اثر در بينندگان نخواهد داشت مطلب دوم اينكه عمر شركت كوكاكولا بسيار قديمي تر از كشف آن دانشمند چيني است اين به اين معناست كه يهوديان اين مسئله را از مدتها قبل مي دانستنداز كجا مي دانستند؟حتما از طرف خدا به آنها وحي شده است؟اين مطالب خرافه هايي بيش نيستكه نه با منطق و نه با علم نه با اسلام و نه با هيچ چيز ديگر توجيه پذير نيستند  . "

و در آخر اگه باز هم متوجه نشديد مطمئن باشيد
                                                     که مشکل از گيرندس.

التماس دعاي خاص :razz:

بازگشت به بالای صفحه
 مشخصات ايميل  
تشکر کرده اید 

کاربران زیر از zahra sadeghpoor به خاطر این پست تشکر کرده اند:
HamidSHS
پستارسال شده در: شنبه 26 بهمن 1387 17:08 
Ex-Moderator
Ex-Moderator
نماد کاربر

تاريخ عضويت :

تشکر کرده اید :
930

آفلاين

سلام
:::P
راستش يه ذره حق هم به من بديد  ::ns
چون كه اولش خوب توضيح نداده بوديد كه اين نظر مال يكي ديگه هست كه شما بهش ايميل رو زده بوديد  :D
باور كنيد نه تنها من بلكه فكر كنم بعضي دوستان ديگه هم فكر كردند اين نظر شماست  :L:L
باز هم ممنون كه مطلب رو روشن كرديد
موفق باشيد
ياعلي :D  :razz:

بازگشت به بالای صفحه
 مشخصات ايميل  
تشکر کرده اید 
پستارسال شده در: سه شنبه 29 بهمن 1387 15:41 
Junior Member
Junior Member
نماد کاربر

تاريخ عضويت :
دوشنبه 14 مرداد 1387 01:51

تشکر کرده اید :
0

آفلاين

با سلام خدمت شما بزرگواران امیدوارم که تونسته باشیم از این موضوع استفاده کرده باشیم

ممنون از شما بزرگواران که نظرتونو گفتین

ولی همیسه یادمون باشه همیشه هرچیزی که میبینیم آن چیزی نیست که حقیقت دارد . ( m.d)

ان شاءالله همیشه و همه جا شاد وموفق و سلامت و پیروز باشین

ارداتمندتان   m.d

بازگشت به بالای صفحه
 مشخصات  
تشکر کرده اید 

کاربران زیر از bluenight به خاطر این پست تشکر کرده اند:
110, HamidSHS, Mohsen1001
پستارسال شده در: جمعه 28 اسفند 1388 18:40 
New Member
New Member

تاريخ عضويت :
چهارشنبه 5 اسفند 1388 15:14

تشکر کرده اید :
1

آفلاين

مطلب جدید ی بدود نشنیده بودم
بد نیست این رو هم بدونید
شرکت کوکاکولا از سال 1966 کوکاکولا تبدیل به یکی از ثابت قدمترین پشتیبان اسرائیل شد.
در سال 1997 هیدت دولتی اقتصادی اسرائیل در مهمانی شامی به افتخار کوکاکولا به خاطر 30 سال پشتیبانی بی وقفه خود از اسرائیل و عدم توجه به تحریم کشورهای عرب، قدردانی کرد.
( در مقابل پپسی به تحریم اسرائیل که تا سال 1991 از سوی کشورهای عربی اعمال شده بود مقید ماند و از سال 1992 تجارت خود را با اسرائیل از سر گرفت.)
وزارت خارجه ی رژیم اشغالگر قدس در روزگاری که برای سال 1345 منتشر کرده، شش واقعه را حیاتی خوانده است. مخالفت صریح شرکت کوکاکولا با تحریم اسرائیل از سوی کشورهای اسلامی یکی از این وقایع است. این شرکت در سال 1356، به پاس سی سال پشتیبانی از رژیم صهیونیستی و مقاومت در برابر تحریم مسلمانان از سوی هیات اقتصادی اسرائیل مورد تشویق قرار گرفت.
کوکاکولا در برابر دریافت 55 میلیارد تومان معافیت مالیاتی، یک مجتمع تولیدی در زمین های یک روستای فلسطینی (قیریات قط) ساخته است. این شرکت میزبان و پشتیبان مالی اتاق بازرگانی اسرائیل و امریکا در سال 1380 نیز بود. در اکتبر 2005، کوکاکولا میزان سرمایه گذاری خود را در اسرائیل افزایش داد و 51 درصد از سهام کارخانه شراب سازی Tavor
را خرید. استفاده از مواد سمی و مضر برای کودکان در کشورهای جهان سوم و به کارگیری گروه های شبه نظامی برای برخورد با کارگران معترض در کشورهای امریکای جنوبی، موجب شده که محصولات این شرکت از سوی برخی از نهادهای مدنی جهانی تحریم شود.

متأسفانه شرکت خوشگوار مشهد با پرداخت سالانه بیش از یک و نیم میلیلارد تومان برای خرید شهد و فرمول، به یکی از شعبه های کوکاکولا، محصولات این شرکت را تولید و توزیع می کند. مسئولان شرکت خوشگوار با درخواست مردم برای تحریم کوکاکولا مخالفت کرده اند.
تحریم جهانی کوکاکولا:
در پی همکاری های گسترده ی شرکت کوکاکولا با رزیم صهیونیستی، مسلمانان و آزادی خواهان جهان، این شرکت نوشابه سازی امریکایی را تحریم می کنند. به گزارش رجانیوز به نقل از واحد مرکزی خبر، سازمانهای اسلامی در انگلیس با انتشار بیانیه ها و درج مقالات در پایگاههای اینترنتی از مسلمانان جهان می خواهند از خرید محصولات شکت کوکاکولا خودداری کنند. زیرا این شرکت امریکایی، یکی از حامیان مالی رژیم صهیونیستی است و بخشی از سود این شرکت، برای کشتن مردم فلسطین مصرف می شود.<o:p></o:p>
"سجاد خان" سردبیر نشریه تمدن نوین در مصاحبه ای اختصاصی با خبرنگار واحد مرکزی خبر لندن گفت همه مسلمانان باید کوکاکولا را تحریم کنند ودولتهای اسلامی نیز وظیفه دارند این نوشابه ناسالم را ممنوع کنند. سازمان های اسلامی انگلیس از مسلمانان جهان می خواهند ضمن تحریم کوکاکولا از دولتهای خود بخواهند روابط تجاری با این شرکت امریکایی حامی اسرائیل را پایان دهند و از تقویت مالی صهیونیست ها دست بردارند. تاکنون علاوه بر سازمان های اسلامی، 44 دانشگاه بزرگ جهان از جمله دانشگاه های ساکس، منچستر و آکسفورد انگلیس، عرضه و فروش این نوشابه ناسالم و غیر بهداشتی را در ساختمان ها و خوابگاه های خود ممنوع کرده اند.
ولی در کشوری مسلمان، ما نوشابه های پپسی را می نوشیم بی خبر از اینکه ریال به ریال آن تبدیل به گلوله هایی می شود که در سینه ی کودکان، برادران و خواهرانمان در فلسطین می نشیند و نه تنها اینگونه است بلکه دشمن خود را تقویت می کنیم.
مواردی که در رد سخن ما مطرح می شود این است که اینها ساخت اسرائیل نیستند در همین ایران خودمان در مشهد تولید می شود.
در ضمن نوشابه های فانتا،سپرایت و ... تحت لیسانس کوکا و همچنین نوشابه میرندا تحت لیسانس پپسی می باشد!!<

نوشیدنی ها

تولیدکنندگان:
Coca Cola ،Fanta ،Sprite ،Pepsi ،Dr pepper ،Kia Ora ،Sunkist ،Danone ،Vittel ،Perrier ،Schweppea ،Litt ...

بازگشت به بالای صفحه
 مشخصات ايميل  
تشکر کرده اید 

کاربران زیر از قلب سلیم به خاطر این پست تشکر کرده اند:
Ya-Hoo
نمايش پست ها:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال موضوع جديد پاسخ به موضوع  [ 28 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3

همه زمانها با ساعت محلی UTC + 3:30 تنظیم شده اند

کاربران حاضر

کاربران حاضر در اين انجمن: - و 1 مهمان

شما نمي توانيد موضوع جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
پرش به:  

News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list