کاربر گرامی ورود شما را به انجمن خیر مقدم عرض میکنیم. جهت استفاده از تمامی امکانات سایت باید عضو شوید. جهت عضویت اینجا را کلیک کنید.

امیرالمومنین على عليه السلام : « آن كس از شما ايمانش كاملتر است كه اخلاقش نيكوتر باشد »
امروز جمعه 28 اسفند 1388 09:54

همه زمانها با ساعت محلی UTC + 3:30 تنظیم شده اند

ارسال موضوع جديد پاسخ به موضوع  [ 1 پست ] 
نويسنده محتواي پيام
 موضوع پست: تشرف دختر کلمبيايي و.... به تشيع !!
پستارسال شده در: يکشنبه 1 مهر 1386 09:21 
Iron
Iron
نماد کاربر

تاريخ عضويت :
شنبه 5 خرداد 1386 13:22

تشکر کرده اید :
2

آفلاين

بسم الله الرحمن الرحیم

1- به گزارش رسا، يك دختر جوان كلمبيايي در ايام ماه مبارك رمضان در بيت حجت الاسلام و المسلمين محسن مجتهد شبستري،
نماينده ولي فقيه در استان آذربايجان شرقي به دين اسلام گرويد و با يك دانشجوي تبريزي ازدواج كرد.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

2- یکی از پیروان آئین زرتشت در کرمان، پس از تحقیق و مطالعه پیرامون دین مبین اسلام، مسلمان شد.

به گزارش شیعه نیوز به نقل ازخبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، کیخسرو شهریاری پس از تحقیق و مطالعه فراوان پیرامون دین مبین اسلام،
با حضور در دفتر امام جمعه کرمان، شهادتین را بر زبان جاری کرد و به دین اسلام گروید.

این فرد که فرهنگی بازنشسته است، با 77 سال سن، مذهب شیعه اثنی عشری را برای خود برگزیده است.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

3- تشرف قهرمان پرتاب وزنه زنان جهان به مذهب تشیع  

من از زمانی که با دین اسلام از طریق مطالعه و تحقیق آشنا شدم، منتظر چنین روزی بودم که تشهد بخوانم.

خانم تاتسیانا قهرمان پرتاب وزنه بزرگسالان جهان امروز با حضور امام جمعه و استاندار بوشهر به دین مبین اسلام

و مذهب شیعه مشرف شد و نام لیلا را انتخاب کرد.

به گزارش شیعه نیوز به نقل از فارس، لیلا تاتسیانا اهل کشور بلاروس بوده و همسر پیمان رجبی قهرمان دوومیدانی آسیا از بوشهر می‌باشد.

امام جمعه بوشهر در این مراسم گفت: این ورزشکار زن مسیحی با عشق به اسلام و ارزش‌های متعالی اسلام و علاقه به پوشش اسلامی
به دین اسلام مشرف شد. اسدالله ایمانی افزود: راز آشنایی ایشان با اسلام علاقه به پوشش و حجاب بوده است و با توجه به اعتقادات شیعه
که در اصل اسلام می‌باشد، به دین اسلام مشرف شد.

پیمان رجبی، همسر لیلا تاتسیانا نیز به خبرنگار فارس در بوشهر گفت: سه سال پیش در یک اردوی برون‌مرزی

در کشور اوکراین با ایشان آشنا شدم و پس از راهنمایی‌های لازم به دین اسلام این آشنایی ادامه یافت و سرانجام وی به دین اسلام مشرف شد.

لیلا تاتسیانا نیز در گفت وگو با خبرنگار فارس در بوشهر با بیان اینکه از تشرف به اسلام خوشحال است،
افزود: من از زمانی که با دین اسلام از طریق مطالعه و تحقیق آشنا شدم منتظر چنین روزی بودم که تشهد بخوانم.

وی گفت: از راهنمایی‌های همسرم تشکر می‌کنم و امیدوارم با اخلاق و رفتار اسلامی دیگر اعضای خانواده‌ام را به اسلام علاقمند کنم.

در این مراسم یک واحد مسکونی از طرف علی افراشته استاندار بوشهر و هدایای دیگری از طرف امام جمعه بوشهر به ایشان اهدا شد.

منبع خبر: خبرگزاری فارس

بازگشت به بالای صفحه
 مشخصات  
تشکر کرده اید 
نمايش پست ها:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال موضوع جديد پاسخ به موضوع  [ 1 پست ] 

همه زمانها با ساعت محلی UTC + 3:30 تنظیم شده اند

کاربران حاضر

کاربران حاضر در اين انجمن: - و 1 مهمان

شما نمي توانيد موضوع جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
پرش به:  

News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list