به نام خدا
سلام مجدد
از پاسخ هاي دقيق شما سپاسگزارم. اما راستش راضي نميشوم. بگذاريد ابتدا از انتهايي ترين نکنه اي که فرموديد اشاره کنم
اين که وقتي مي دانيم در فلان مجلس""
نقل قول:
اگر این صحنه ها و افراد وجود دارند ، هم خودمان و هم جوانمان لزومی به شرکت نداریم .
""
خب اول اينکه در تمام مجالس اين دوره و زمانه حتي محجبه ترين ها هم ( در ظاهر!! ) يا خودشان يا فرزندان دلبندشان سالن مد و رفتار هاي زننده و دور از شأن اجتماع اسلامي دارند. و نمي توان از همه جا دور شد و نرفت. البته با شرايطي نبايد رفت که خب آنها اصلا مد نظرم نيستند. همين مجالس خانوادگي معمولي خودمان هم ، اوضاع درست و حسابي ندارند گاهي!
حرف اصلي من بر سر تربيت و تعليم .. نيست. عرض من اين است که گاهي اصلا بايد اين افراد را نه با نوع رفتارشان که شخص خودشان را هم به ( همان افراد مذکور قبلي) نشان داد و هم رفتار غلط شان را تقبيح و رد کرد. در ضمن وقتي از مجلس بيايي بيرون و بگويي فلان حجاب منفور است ، که خب کاملا واضح و روشن ميشود که کدام حجاب و کدام فرد!! وقتي بگويي
" اما اگر بعداز آن جلسه به طور کلی به او بگوییم که مثلا فلانگونه حجاب چقدر خفیف است ، هرکسی هم به این حجاب درآید خفیف می شود"
خب برادر محترم اينکه بدتر ميشود حجاب را بگويي، بچه عزيز دردانه مثال و مصداقش را به سرعت ابر رايانه ها نام مي برد
اين دوره و زمانه ديگر انقدر بچه ها زبر و زرنگ هستند که بگويي الف تا اخر الفبا مي روند. پس اين ترفند هم کارساز نمي شود. در ضمن در همين دوره زمانه هر چه مستقيم تر بگويي بيشتر تاثير دارد براي همان فرزند! البته به جز موارد خاص
در ضمن همين افرادي که رفتارهاي ناشايست دارند و ظاهري بدتر که برخی ها بدتر از دشمن خارجي هستند.
من که ديگر مي دانم برخي از اينها از عمد دست به اين رفتارها مي زنند ( به خاطر نوع پژوهشي که قبلا انجام داده ام، حداقل) و بايد حتما خودشان را طرد کرد، و
نقل قول:
می بینیم که اصلا اینگونه افراد جزو اخوان (برادران) قرار نمی گیرند . بلکه دشمن خونی دین هم هستند .
اينها هم دست کمي از دشمن دين ندارند که بعضا آنهايي که از روي عمد اين کار ها را مي کنند دشمن دين محسوب ميشوند.
در ضمن اگر با روشي مناسب بگويي که فلان فردرا ببين چقدر مثلا زشت شده خودش را اين طوري درست کرده، ببين کسي دوستش نداره، ببين فلاني رو چقدر ادما دوست دارند که باهاش دوست بشن و .... اين طوري هم اون فرد طرد ميشه و هم اين فرد خوب الگو ميشود و...
البته موارد غيبت متعدد است. بنده اگر اين مثالها را زدم به خاطر نوع توضيحي بود که فرموديد. وگرنه در مواردي ديگر مي توان توضيحات و دلايل شما به کار بست و غيبت نکرد
ببخشيد نمي دانم در يک موضوع چقدر ميشود نوشت و پست زد، فعلا تا همين جا بس! اگر قرار است اين پست و موضوع " به به غيبت" تمام شود.
اما در اخر بايد عرض کنم در مورد نکته اي که فرمودید
نقل قول:
لذا مي توان نتيجه گرفت که فرد مورد غيبت فرقي ندارد ، چه مسوول باشد چه سياسي و يا ... آنچه که شما از او به ميان مي آوريد
(از نقايص ) موجب پخش چنين بي حرمتي هايي مي شود . يعني به کسي مي گوييد : شنيدي فلاني اين کارو کرده ؟
خود به خود در ذهن او ، يک چراغ سبزي نسبت به فلان خطا ايجاد مي شود ، که عجب پس چون او کرده ما هم مي توانيم
و آرام آرام قبح يک کار از ديد فرد مي افتد و به همين دليل است که غيبت افراد مسوول شايد اثرات شديدتري داشته باشد
چون به نوعي الگوي سايرين هستند .
اين موضوع مي رود در بحث اباحي گري.
اين که اگر قرار باشيد، رفتار غلط و از روي عمد برخي از مسئولين و افراد را نگفت که نميشود.
اتفاقا بايد گفت. تا دقيقا به دليل همان دليل که فرموديد باعث مباح دانستن ان رفتار در جامعه و فرد نشود.و
صد البته می دانم که نباید قبح گناه را حتی با توضیح دادن در جامعه ریخت. اما خب گناه و رفتار داریم تا گناه و رفتار!!
با اين اوضاع حتما پست و موضوع جديدي با عنوان " اباحي گري" باید نوشته شود. ما تمام گناها نمان را کم کم داريم مي بريم زير پرچم " اباحه"
يا علي