سلام
خوب ختم صلوات خوب است ولی این مقدارش خیلی زیاد است ما که نمیتونیم
به نظر من باید ختم صلوات ها در حد 1010 تا باشه نه اینقدر زیاد که شاید 10 تاش هم با حضور قلب نباشه
یه نفر میره پیش یکی از علما میگه یه ختم صلواتی بهم بده ایشان هم میگه یکی

بندهخ خدا تعجب میکنه میگه یکی

به هر حال بای زبان با قلب وصل باشه وگرنه زیان ذکر بگه قلب یه جا دیگه باشه فایده نداره
نقل قول:
من يك بار همين ختم رو نذر كردم هرچند كه حاجت خود رو نرسيدم اما بعد از چند ماه خواب ديدم توخواب بهم گفته شد اون چيزي كه نذر كرده بودي ادا كن
یه بار دیگه بگی به حاجتم نرسیدیم خودت میدونی ها
شما فکر میکنید به حاجت خود نرسیدید سخت در اشتباه هستید مگر ممکن است این اهل بیتی که ما سراغ داریم کسی رو دست خالی برگردانند . خیلی ها متاسفانه این سخن رو میگویند که حاجت ما برآورده نشد ولی اینطور نیست .
بهقول آقای فاطمی نیا بنده خدا همیشه داد میزنه اینقدر غصه میخوره میگه بابا اینها خیلی کریم اند یا به دامنت میریزند یا به حسابت

یه جا گیری میکنیم گره از کار باز میشه فکر مکینیم خودمون این کار رو کردیم ولی اگر چشم دل داشته باشیم میبینیم از یه جا دیگه داره حل میشه
یه روایتی داریم که میگه در آن دنیا بعضی ها هستند که مقامشان خیلی بالاتر است میگویند شما از کجا به این مقام رسیدید میگند ما حاجتهایی داشتیم که عملی نمیشد ولی الان در اینجا حساب شده است ، کاش حتی یکی از حاجتهایمان برآورده نمیشد !!!
خوب نظر من اینه که ما باید توسلمان رو پیدا کنیم بهمون میدند ولی احساس نمیکنیم حتما جایی دیگه جبران میکنند
به قول اون روحانی میگه تو چیکار داری برو بین در مجلس روضه کار نداشته باش کی میخونه چی میشه بزار اسمت رو بنویسند
فعلا یا علی
اینم 2 تا قلب برای حسن جان