بسم الله
سلام عليکم
با تشکر از شما.
نکته اي را که بايد مورد توجه قرار داد اين است که ما معتقديم دشمن اميرالمومنين عليه السلام حرام زاده است. حرام زاده لفظ عامي است که هم زنازاده را شامل ميشود و هم بچه حيض را. يعني رابطه زنازاده و يا بچه حيض با حرام زاده عموم وخصوص مطلق است.
نکته ديگر آنکه اين سه گره (منافق و زنازاده و بچه حيض) با هم تبيان مصداقي ندارند.
به عنوان مثال برخي زنازاداگان بچه حيض نيز هستند و برخي نيستند و بالعکس. ولي هر دو آنها همانطور که بيان شد تحت عنوان حرام زاده قرار دارند.
و اما در رابطه با منافق عرض ميکنم که با توجه به روايات ديگر که درباره حرام زاده بودن دشمنان اهل بيت عليهم السلام اطلاق دارند. منظور در اين روايات همان منافقيني هستند که حرام زاده مي باشند. مي دانيد که رابطه منافق و حرام زاده عموم و خصوص من وجه است. والله عالم
قال رسول الله صلی الله علیه واله:
یا علی لا یحبک الا طاهر الولاده و لایبغضک لا خبیث الولاده.
پیامبر اکرم صلی الله علیه واله:
ای علی دوست ندارد تو را مگر شخص طاهر الولاده حلال زاده و بغض و دشمنی با تو نداشته باشد مگر خبیث الولاده حرام زاده.
روی ابن عساکر عن النبی صلی الله علیه واله: ان ابن الزنا یعرف ببغضه علیا.
پیامبر اکرم صلی الله علیه واله فرمودند: زنا زاده به سبب بغض او به علی علیه السلام شناخته میشود !
قال رسول الله صلی الله علیه واله:
ان الشیطان یزنی بامهات المبغضین لعلی.
همانا شیطان با مادران دشمنان علی علیه السلام زنا میکند.
ابن اثیر در الکامل خود در ج۴ص۵۷ می گوید:
کان مروان بن الحکم ابن زنا من جدته الزرقاء بنت موهب فکان من المعادین لعلی علیه السلام.
مروان بن حکم ابن زنا بود. فلذا از دشمنان علی علیه السلام بود.
دوستاني که زبان عربي ميدانند خوب است به جواب شيخ حبيب درباره اين سوال که هل جميع المخالفين اولاد زنا؟ مراجع کنند:
http://alqatrah.net/question/index.php?id=413
يا علي
اللهم العن الجبت و الطاغوت