از طرف من هم سلام :
حامد صارم عزيز خيلي زودتر از اينها منتظر باسخ شما بودم ، اما حال كه جواب دادي اين جواب رو با بستهاي ديكر شما هم مطالعه كردم ، كفتم شايد بهتر باشد به جاي اينكه جواب مطلب فوق رو بدهم نكاتي مفيدتر خدمتتون عرض كنم (لطفا در مقابل حرفهاي بنده زود جبهه نكَيريد و آن را بدون دليل رد نكنيد و كلاه خود را قاضي كنيد) شما از تمام دوستان دليلي مي طلبيد در حالي كه شما هيج دليلي بر حرفهاي خود ارائه نمي دهيد!!!!!!!!!!
راحت همه جيز را بدون هيج دليل و برهاني رد مي كنيد!!!!!!!!!!!
حتى نقل قولهاي دوستان را قبول نمي كنيد و از آنها طلب سند مي كنيد اما ......... مثلا آيا به نظر شما درست است كه من بكَويم : اين نقل قول شما كه از روزنامه حزب الله كرديد درست نيست و اصلا وجود ندارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
كمي به حرفهاي خود مراجعه كنيد (فقط براي نمونه عرض مي كنم ) :
حامد صارم نوشته است:
سلام دوست عزیز
من فقط نقل قول کردم
در مورد اینکه در مورد فلسفه نهی وجود ندارد این مطلب را قبول ندارم از فساد آخر الزمان فلسفه را گفته اند
اولا ً : جرا ؟ دليل ؟ نهيي براي آن ذكر كنيد
ثانيا : فلسفه از جند هزار سال قبل از مسيح رايج شده زمان افلاطون و ارسطو و ... و هيج ملازمتي با آخر الزمان ندارد.
ثالثا : اينكه فلسفه از فساد آخر الزمان است سخن جه كسي است ، در كجا آمده ، و اصلا منظور از اين حرف جيست؟
حامد صارم نوشته است:
و لزومی ندارد که نهی صریحی هم باشد چرا که همین مقدار که آموزه های فلسفه با کتاب و سنت در تهافت است کافی است مثل بحث اختیار
اولا : جرا لزومي ندارد ، اصل بر اباحيت همه جيز است مكر براي نهي آن نصي وجود داشته باشد (اصل اباحه)
ثانيا : فلسفه با كتاب و سنت در تهافت است يعني جه؟
ثالثا : دليلي براي ادعاي فوق ذكر كنيد.
رابعا : در كجاي فلسفه از اختيار بحث شده ، اختيار از بحثهاي كلامي است و نه فلسفي است !!!!!!!!!!!!!
خامسا : براي اختيار كه نصوص فراواني داريم : مثلا همين حديث مشهور : جبر و لا تفويض بر أمر بين الامرين ،
سادسا : سخن شما كاملا ناقص و مبهم است.
دوست عزيز اين درست نيست كه شما بدون اينكه علمي را مطالعه كرده باشيد در صدد نقد و نفي آن براييد ، در هيج جاي عالم فلسفه را نه به معناي عقل كَرفته اند و نه به معناي موهومات ، اصلا شما مي دانيد فلسفه جيست؟ جند كتاب فلسفي خوانده ايد؟ به نظرم شما از فلسفه خاصه اسلامي آن موهومي فرض كرده ايد و بدون اينكه حقيقت آن را بدانيد به آن حمله مي كنيد. اين نمي شود كه خودتون بفرماييد تعريف اين است و اين غلط است . بايد ببينيد حقيقت جيست؟ علماي آن علم آن را جكَونه معنا كرده اند؟
خوب است كه انسان نسبت به جيزهايي كه بدان علم ندارد موضعي نكَيرد و آن را به اهل خود واكذارد. فذره في بقعة الامكان .
(اكر بي ادبي و سخن نسنجيده اي كفتم شما به بزركواري خود ببخشيد اصلا قصد توهين نداشتم فقط خواستم صريح صحبت كرده باشم)