alihslc عزیز
به شما خوش امد میگم
دوست عزیز مقالات اثبات معجزه بودن قرآن زیاد است اما برای آگاهی از این موضوع ابتدا مقدمه ای خدمتتان عرض میکنم :
معجزاتی که از طرف پیامبران و امامان علیهم السلام در زمان خود به اذن خداوند ارائه میشد با شرایط حاکم بر آن زمان مطابقت داشت تا مردم را کاملا با حقانیت خود اشنا کنند به این گونه که مثلا در زمان حضرت موسی عصر ساحران و چیره دستی انها بود و این علم بسیار رواج داشت لذا خداوند هم به همان گونه با انها مقابله کرد و عصای حضرت موسی به طور واقعی به مار تبدیل شد و تمام انها را ناکام کرد و برای همین هم بود که ساحران به حضرت در همان مکان ایمان اوردند چون متوجه شدند که این حرکت واقعی بود درصورتیکه کارهای خودشان را میدانستند که واقعی نیست و نوعی تصرف در دید مردم است...
و همینطور در زمان حضرت عیسی علم طب رواج زیادی داشت لذا حضرت یک مرده را زنده کردند که از دست هیچ کسی بر نمیامد و قس علی هذا...
و اما در زمان رسول الله (صلوات الله علیه) علم سخنوری و فصاحت و بلاغت و ادیبان و دانشمندان علوم ادبی برای خود ادعای زیادی داشتند ، پس باید معجزه ای اورده میشد که هیچ کسی نتواند بر ان اشکالی وارد اورد ، لذا قران از جانب خداوند نازل شد.
برای اثبات معجزه بودن قران همین بس که ایه 23 سوره مبارکه بقره را مطالعه نماییم :
«و ان کنتم في ريب مما نزلنا علي عبدنا فاتوا بسورة من مثله و ادعوا شهداءکم من دون الله ان کنتم صادقين»
و اگر در باره آنچه بر بنده خود ( پیامبر) نازل کردهایم شک و تردید دارید ،( دست کم) یک سوره همانند آن بیاورید; و گواهان خود را - غیر خدا - برای این کار، فرا خوانید اگر راست میگویید!
تمام دانشمندان جمع شدند و تلاش برای اوردن یک سوره مانند قران که تمام نکات ادبی و رعایت نکات ریز و... در ان بکار گرفته شده باشد اما نتوانستند و بر عجز خود نیز معترف شدند و حتی قطعه های ادبی و شعرهایی را که بر سردر ها نصب کرده بودند پایین اوردند و قرآن را جایگزین کردند.
خداوند در قرآن، بارها مخالفان اسلام را دعوت به مبارزه كرده است، كه اگر شما اين كتاب را از سوى خدا نمىدانيد وساخته وپرداخته دست بشر مىدانيد، بجاى اين همه جنگ ومبارزه، كتابى مثل قرآن بياوريد تا صداى اسلام خاموش شود!
خداوند براى اثبات حقّانيت پيامبر و كتاب خود، از يك سو مخالفان را تحريك و از سوى ديگر به آنان تخفيف داده است. يكجا فرموده: «فاتوا بكتاب» كتابى مثل قرآن بياوريد. و در جاى ديگر فرموده است: «فاتوا بعشر سور مثله» ده سوره و در جاى ديگر مىفر مايد: «فاتوا بسورة مثله وادعوا من استطعتم من دون اللَّه» يك سوره. به علاوه مىگويد: براى اين كار مىتوانيد از تمام قدرتها و ياران و همفكران خود در سراسر جهان دعوت كنيد.
ضمناً این تاپیک را هم نگاهی بیاندازید :
http://www.eteghadat.com/forum/viewtopic.php?t=34
موفق باشید