کاربر گرامی ورود شما را به انجمن خیر مقدم عرض میکنیم. جهت استفاده از تمامی امکانات سایت باید عضو شوید. جهت عضویت اینجا را کلیک کنید.

بابا ! می دانم که می آیی ...
امروز شنبه 9 مرداد 1389 23:38

همه زمانها با ساعت محلی UTC + 3:30 تنظیم شده اند

ارسال موضوع جديد پاسخ به موضوع  [ 2 پست ] 
نويسنده محتواي پيام
 موضوع پست: کی شیطان گریه می کند
پستارسال شده در: چهارشنبه 21 مرداد 1388 20:51 
Bronze
Bronze
نماد کاربر

تاريخ عضويت :
جمعه 20 دی 1387 18:02

تشکر کرده اید :
1728

آفلاين

به نام خداوند بخشنده و مهربان

1- وقتي حضرت آدم توبه کرد و خدا توبه‌اش را پذيرفت شيطان  ملعون چنان از سوز دل ناله کرد که ملائکه آسمان و زمين را متوجه کرد و همه او را لعنت کردند.

2- روزي که
[B]حضرت يوسف
از دست زليخا گريخت، شيطان  از سوز دل ناله‌اي کرد که ملائکه صداي او را شنيدند و لعنتش کردند. [/B]

3- در
[B]غدير خم، وقتي پيامبر صلي الله ليه و آله، امام علي عليه السلام را به خلافت منصوب کرد و فرمود: "من کنتُ مولاهُ فعليٌّ مولاه" ، شيطان  از دل پر دردش ناله‌اي کشيد و گفت: از اين پس چه کنم و چاره ام چيست؟ اولادش را جمع کرد و گفت: تا مي‌توانيد مردم را به شک اندازيد، محبت، ولايت و دوستي علي عليه السلام را چنان بر مردم متشبه کنيد که او را به خدايي بارو کنند و از غلو به جهنم بروند و عده‌اي از راه و روش او برگردند و جهنمي شوند.
[B]

4- [B]روز عاشورا بسيار زحمت کشيد تا زمينه‌اي فراهم کرد که همه لشکر عمر سعد، عليه امام حسين عليه السلام شوريدند و او را به شهادت رساندند. آنگاه همه شياطين، روي زمين پخش شدند و با شادي و خوانندگي ابراز خرسندي کردند. شيطان  مي‌گفت: عجب خلق خدا را گمراه کردم و به مقصودم رسيدم. پس از اينکه  شيطان از ثواب و مقام و منزلت پيروان و زيارت کنندگان امام حسين عليه السلام آگاه شد از کرده خود پشيمان شده و از روي حسرت نعره‌اي کشيده که همه ملائکه لعنتش کردند. گفت: واويلا، قضيه بر عکس شد و مردم بيشتري داخل بهشت شدند.
[B]

5- وقتي که پيامبر صلي الله ليه و آله، به پيامبري مبعوث شد و مردم را از ناداني، گمراهي و جهنم نجات داد و [B]به سوی بهشت[B] رهنمون شد، ابلیس ناله کرد و فریاد کشید.
[B]

6- وقتی سوره مبارکه "حمد" نازل شد، ابلیس فریاد زد و ناله کرد، چون می‌گفت: این سوره سبب آمرزش گناهان اولاد آدم می‌شود.
[B]

7- امام صادق علیه السلام فرمودند: وقتی انسان در برابر خدا سجده کند و آن را طول دهد، شيطان از ناراحتی فریادش بلند می‌شود و به کناری رفته و شروع به گريه ميکند و می‌گوید: وای بر من، این بنده خدا چگونه او را اطاعت مي کند و در مقابل او به خاک می‌افتد، در حالی که من او را معصیت نمودم و به آدم سجده نکردم.

8- دیدار با مومن: دید و بازید مومنان از یکدیگر  شيطان را چنان ناراحت مي کند که به صورت خود زده و دست و پای خود را زخمی مي کند.

9- [B]صدقه دادن
[/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B]

لينکها براي کاربران مهمان قابل دسترسي نيست، براي مشاهده ي لينکها لطفا ثبت نام کرده و وارد شويد 

بازگشت به بالای صفحه
 مشخصات ايميل  
تشکر کرده اید 

کاربران زیر از mahdieh به خاطر این پست تشکر کرده اند:
achachi69, Sareh, اسماني, علی اصغر حسین, فرشته10, قهرمان علقمه, مشکان, منتظر313
 موضوع پست: Re: کی شیطان گریه می کند
پستارسال شده در: يکشنبه 27 دی 1388 18:49 
New Member
New Member
نماد کاربر

تاريخ عضويت :
شنبه 23 آبان 1388 16:06

تشکر کرده اید :
46

آفلاين

:razz: سلام :razz:  mahdieh
:) واقعا مطلب جالبی را بیان کردی و من استفاده خوبی از آن کردم. :AA:

بازگشت به بالای صفحه
 مشخصات ايميل  
تشکر کرده اید 

کاربران زیر از مشکان به خاطر این پست تشکر کرده اند:
rogayeh
نمايش پست ها:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال موضوع جديد پاسخ به موضوع  [ 2 پست ] 

همه زمانها با ساعت محلی UTC + 3:30 تنظیم شده اند

کاربران حاضر

کاربران حاضر در اين انجمن: - و 1 مهمان

شما نمي توانيد موضوع جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

پرش به:  

News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list