با سلام
جناب اسکوتر. اعیاد شعبانیه و هم چنین ورودتون رو به سایت رو تبریک می گم
بنده خیلی مختصر به یه نکته اشاره میکنم بعدش مختصر تر چند تا جواب بگم.
نکته:
نعوذ بالله خدا بغال سر کوچه که نیست که ما اگه ازش کاری دیدیم و علتش رو نفهمیدیم بیایم و همه چیزو ببریم زیر سوال.

شما به جای جمله "
رفتار های خدا با ما انسان ها هیچ توجیهی نداره" اگر می گفتید "
من علت کار های خدا رو نمی فهمم یا نمی دونم..." بهتر بود. چون اگه عقل ناقص ما نکشید دلیل بر این نیست که همه کارها بی دلیله
جواب ها رو سعی می کنم مختصر و عامیانه بدم:
1 - بنده تقاضا دارم تو کار تخصصی خدا دخالت نکنیم اینکه کی میره بهشت کی میره جهنم کار خداست نه ما. ما وظیفه و حیطه اختیاراتمون چیز دیگه ایه.
2- کی گفته "خدا تقریبا از همه یه چیز می خواد پس خدا عادل نیست." شما این حرف رو از کجا آوردید که به این قاطعیت می گید.
اتفاقا عدالت خدا در اینه که خدا از هر کسی به هر مقدار که بهش داده و اندازه توانایی اون شخص می خواد. بد نیست آدم بعضی وقتا یه کم قرآن بخونه. آیه آخر سوره بقره "لا یکلف الله نفسا الا وسعها" یعنی چی؟
من چند نمونه ذکر می کنم برای اینکه بگم این طور نیست که خدا از همه یه جور بخواد
1- بله خدا از همه می خواد که نماز بخونن اما به نظر شما از کسی که فلجه خدا ازش خواسته که ایستاده نماز بخونه؟؟؟

یعنی خدا به یه آدم فلج میگه آآآآآآآآآآُی تو چرا ایستاده نماز نخونی یالله برو تو جهنم

نماز رو از همه می خواد اما طریقه اقامه نماز با توجه با شرایط نماز گزار فرق می کنه...
2- به همه گفته روزه بگیرن. پس روزه رو از همه میخواد و امیر واجبه اما اونی که براش ضرر داده اصلا حرومه که روزه بگیره مثه زن حامله و ...
3- فکر کنم شما بدونی که نماز شب بر پیامبر واجب بوده. یعنی پیامبر صلی الله اگر نماز شب نخونه شدیدا مؤاخذه می شه ، اما آیا من و شما اگه نماز شب نخونیم خدا فقط واسه این ما رو روونه جهنم می کنه؟؟؟

مثالهای دیگری هم هست که اگه اینا واستون کم بود بعدا می گم ان شاءالله
3- اینه که فرمودید بعضی ها تو این دنیا به آرزوهاشون میرسن و اون دنیا هم میرن بهشت

دو تا موضوع پیش میاد
الف - شما از کجا میدونی کی میره بهشت کی میره جهنم ؟؟؟اگه بهتون وحی میشه به ما هم بگید.

ب - شما از کجا میدونی که اونی که میره بهشت تو این دنیا راحت بوده.
اتفاقا اصل بر اینه مومن هم دنیا رو داشته باشه هم آخرت. اما
هزار نکته باریکتر ز مو اینجاست که ما فکر می کنیم خوشبختی اینه که مشکلی واسمون پیش نیاد و یه زندگی آروم داشته باشیم! نه عزیز،
خوشبختی اینه که آدم انقد به خدا نزدیک باشه که توی مشکلات و سختی های زندگی، آروم باشه و آرامش و اعتقادشو حفظ کنه.
4 - شما چرا تاریخ رو عوض میکنید. شما یه جور درباره حر حرف میزنید که انگار پسر خالتونه و این مطلبو دیشب خودش بهتون گفته
اولا اینکه اگه حر بر گشت ، اکثر علما می گن به خاطر این بود که جلوی سیدالشهدا ادب کرد و یه لحظه به خاطر حضرت زهرا حرمت نگه داشت. این کارش باعث شد که قلبش تیرگی رو تحمل نکنه و...(ما بقی داستان رو اگه نمی دونید دیگه از خود حر بپرسید)
ثانیا مگه امام حسین عمر سعد رو کمک نکرد؟ چندین بار با این ملعون حرف زد اما آخرش هم قبول نکرد. با اینکه عمر سعد از بچگی هم بازیه امام حسین بود و سر سفره ی خونه حضرت زهرا غذا خورده بود.
اینهایی که شب عاشورا امام حسین رو ترک کردن مگه کمک امام حسین باهاشون نبود.؟؟؟
امام توی گودال حتی به شمر هم دلسوزی کرد اما خود شمر نخواست.
عمر سعد یه شب تا صبح فکر کرد خودش نخواست با امام باشه.
و حر هم فکر کرد و خودش خواست که با امام باشه
لطف امام با همه اینها بود یکی این لطف رو قبول کرد بعضی ها هم این لطف رو رد کردند....
5- درباره مورچه ها باید بگم شما اگه دوست داری مورچه باشی یا مثه اونا زندگی کنی من علاقه ای ندارم. البته راه هم براتون بازه. می تونید دعا کنید گه خداوند قادر و توانا شما رو تبدیل به مورچه کنه

یکی از اشکالات ما اینه که به کار های خدا از دید خودمون نگاه می کنیم.در حالتی که باید از دید یه خالق نگاه کرد اونم خالق همه موجودات. نه از دید مخلوق
آیا اگه همه سالم می بودند نعمت سلامتی معنی داشت. اگه همیشه شب بود کی می دونست روز چیه. اگه کسی بد اخلاقی و فحشا نبود کی ارزش اخلاق خوب و پاکدامنی رو می دونست؟
برای اینکه خدا به من که مخلوقشم بفهمونه که بهش نعمت سلامتی داده باید با مریضی یا نقص عضو دیگران من حامد رو متنبه کنه که قیامت نگم نمی دونستم سلامتی چیه. اونی هم که نقص عضو داره حساب کتابش ما منی که سالمم فرق میکنه که در بالا اشاره شد چرا؟(گر چه ما همه اینها رو میدونیم ولی باز هم با این بدن سالم که یه نعمت الهیه، گناه میکنیم)
حالا من از شما می خوام بگید، چرا میگید خدا از همه یه جور میخواد؟؟؟
چه دلیل و سندی دارید برای حرفتون
بگید من هم بدونم
یا علی