انا لله وانا اليه راجعون «تسلیت واژه کوچکی است در سوگ عزیزان،اما مرگ کلام ذات بی زوال احدیت است و تمکین دربرابر مشیت الهی ادب است». دوست عزيز “ جناب حميد آقاي عزيز با نهایت تأسف و تأثر درگذشت مادر گراميتان را به شما و خانواده محترمتان تسلیت عرض می نماییم. از خداوند منان برای شما صبر جزیل و براي آن عزيز از دست رفته غفران الهي مسئلت داریم.
يا علي(ع)
[HIGHLIGHT=#ff0000][HIGHLIGHT=#92d050][FONT=Tahoma,sans-serif][SIZE=150][COLOR=#a0a0a0][HIGHLIGHT=#ff0000][FONT=Titr]الحمدلله الذي جعل كمال دينه و تمام نعمته بولايه اميرالمومنين [HIGHLIGHT=#ff0000][HIGHLIGHT=#92d050][FONT=Tahoma,sans-serif][SIZE=150][COLOR=#a0a0a0] [HIGHLIGHT=#92d050][FONT=Tahoma,sans-serif][SIZE=150][COLOR=#a0a0a0][FONT=Titr] [HIGHLIGHT=#92d050][FONT=Tahoma,sans-serif][HIGHLIGHT=#ff0000][SIZE=150][COLOR=#a0a0a0][FONT=Titr] [FONT=Tahoma,sans-serif] [FONT=Titr]علي ابن ابيطالب عليه السلام [FONT=Tahoma,sans-serif]
باسلام انا لله و انا الیه راجعون بنده نیز عرض تسلیت خدمت دوست عزیزمان دارم و نیز با توجه به اینکه ایام فاطمیه است شعری را در این رابطه ذکر می کنم: ای خوش آن روزی که ما در خانه مادر داشتیم دیده از دیدار روی او منور داشتیم کاش آن روزی که مردم مادر ما را زدند ما یکی را در میان کوچه یاور داشتیم کاش آن روزی که مادر گفت پهلویم شکست ما دم در حق حفظ جان مادر داشتیم هر کسی جسم عزیزش روز بردارد ولی ما که جسم مادر خود را به شب برداشتیم بر قاتلان بی بی لعنت
سلام منم تسلیت میگم نمیدونم دیگه چی بگم چون هیچ دردی بالاتر از درد از دست دادن مادر نیست اما فکر کنم توی این زمان اگه به فکر بانوی دو عاالم مادرمون جضرت فاطمه(س) بیفته میتون مرهمی بر قلبش باشه