مدیران محترم سایت سلام
.
اقا چرا از کدهای جاو برای احادیث بالای سایت استفاده نمیکنید؟؟؟
.
قابل تغییره...مثلا تو سورس کد 50 تا حدیث دلخواه وارد میکنید(پیشفرض چند تا داره)بعد تنظیم میکنید چند روز یکبار عوض بشه(پیشفرض هر 24 ساعته)
.
سرچ کنید پیدا میشه پیدا نکردید اطلاع بدید براتون پیدا میکنم.
» احاديث بالاي سايت «
مدیر انجمن: شورای نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 973 بار
- سپاسهای دریافتی: 1783 بار
- تماس:
روزگاریست که شیطان میگوید: انسان پیدا کنید ، سجده خواهم [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+ [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests]
- سپاسهای ارسالی: 10691 بار
- سپاسهای دریافتی: 5476 بار
- تماس:
- سپاسهای ارسالی: 53 بار
- سپاسهای دریافتی: 182 بار
-
- سپاسهای ارسالی: 973 بار
- سپاسهای دریافتی: 1783 بار
- تماس:
.
از مدیران خواهش دارم احادیث رو زودتر عوض کنن....
.
مثلا هر دو روز یک حدیث....
.
هفته ای یکی خیلی کمه..
.
از مدیران خواهش دارم احادیث رو زودتر عوض کنن....
.
مثلا هر دو روز یک حدیث....
.
هفته ای یکی خیلی کمه..
.
روزگاریست که شیطان میگوید: انسان پیدا کنید ، سجده خواهم [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+ [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests]
- سپاسهای ارسالی: 71 بار
- سپاسهای دریافتی: 568 بار
بسم الله الرحمن الرحیم
تاریخ قرارگیری : 24 تیر تا 5 مرداد ( 11 تا 23 رجب )
قال رسول الله (صلی الله علیه و آله) :
« یا عَلیُّ ! ما عُرِفَ اللهُ إلّا بی ثُمَّ بکَ ، مَن جَحَدَ ولایَتَکَ جَحَدَ اللهُ رُبوبیَّتَهُ »
« ای علی ! خدا جز بوسیله من و تو شناخته نمی شود . هر کس ولایت تو را انکار کند ، ربوبیت خدا را انکار کرده است »
تاریخ قرارگیری : 24 تیر تا 5 مرداد ( 11 تا 23 رجب )
قال رسول الله (صلی الله علیه و آله) :
« یا عَلیُّ ! ما عُرِفَ اللهُ إلّا بی ثُمَّ بکَ ، مَن جَحَدَ ولایَتَکَ جَحَدَ اللهُ رُبوبیَّتَهُ »
« ای علی ! خدا جز بوسیله من و تو شناخته نمی شود . هر کس ولایت تو را انکار کند ، ربوبیت خدا را انکار کرده است »
.