سلام
ASHK HIKAYESI گل !
اولا كه ممنونم از همراهي و نظرات خوبت ، كه مشخصه روي اونا فكر مي كني و مي نويسي .
منم يه نكته بگم : انتظار من هم از سوال كردن ، شنيدن پاسخ يك كارشناس نيست ؛ شايد خيلي اوقات هم روي صحبتم با شخص خاصي نباشه ،
همۀ سوالاتم رو براي
همه اعضا مطرح كردم تا با يك گفتگو و تعامل فكري به نتايج مطلوبي برسيم .
كه خوب خدا رو شكر تا اينجا فقط شما لطف كردي و نوشتي و كلي هم مطالب خوب به دست آورديم .
كه إن شاء الله با حضور بقيه اعضا ، به نتايج بيشتري برسيم .
مي دونيد خيلي اوقات سوال كردن از سر ندانستن يا سوال پيچ كردن نيست ، با سوال ميشه خيلي چيزا رو غير مستقيم منتقل كرد ؛
براي همين از سوالات من برداشت ديگري نكنيد .
سوال كليد دانش هست ؛ تا سوال نكنيم چيزي بدست نمي آوريم ! و براي هر چيزي كه در زندگي ما و اطراف ما هست ميشه سوالات جديدي پيدا كرد ، و با پيدا كردن جواباش به علم تازه اي رسيد .
خلاصه براي بهتر فهميدن يك چيز بايد تمام سوالاتي كه در موردش ميشه مطرح كرد را يافت ، و دنبال جواباش گشت ،
تا عميق تر بشه يك مفهوم رو بررسي نمود .
شيوه من هم تا اينجا همين بوده كه از جواب هاي شما و بقيه دوباره سوال مطرح كنم تا بحث جامع تري به دست بياد .
وگرنه سوال پيچ كردن و يا فقط با يك نفر بحث كردن ، نيت من نيست ؛ دوست دارم بتونيم بصورت جمعي نظرات همديگه رو بشنويم
و پس از بررسي، اونها رو بپذيريم .
-------------------------------------------
اما نظري كه فرموديد :
فاصله ها را خود ما ايجاد مي كنيم ، و ديگه اينكه خود فاصله هم
تنها يكي از عوامل دعا مي تونه باشه !
دقيقاً
اما كاركردهاي ديگر دعا چيست ؟ با راهنمايي aban جان : (همونطور كه مختصرا هم فرمودند ، اين كاركرد بايد ما را به غايت مطلوب و هدف متعالي برساند ،
اما خود اين كاركردها كدامند ؟ )
بقيه شو شما بنويسيد ، منتظريم اعضاي ديگر هم شركت كنند .