با لعن فراوان خدمت نابرادران وهابي نامرد خدمت اين دشمنان عزيز مي فرمايم : شما فكر ميكنيد كه چطور شد كه مسلمانان لبنان در طي 33 روز موفق شدند آباء و اجداد شما را از جنوب لبنان بيرون كنند و لشكر كفر كه با آنهم ادعاكه داشتند را شكست بدهند؟ من خودم براتون ميگويم : چون فرمانده و هبري شيعه داشتند و شعارشان (يا حسين (ع)) بود . من به فداي سيد حسن نصرالله كه شعارش لبيك يا حسين(ع) بود. حالا شما بدبختها ! هي شيعه بكشيد ! نامردي كنيد ! جنايت كنيد! شما ديگر قابل هدايت نيستيد! خداوند نابودتان كند! اللهم العن جبت والطاغوت اللهم عجل لوليك الفرج با تشكر به حضرت ملك الموت مي سپارمتان
[HIGHLIGHT=#ff0000][HIGHLIGHT=#92d050][FONT=Tahoma,sans-serif][SIZE=150][COLOR=#a0a0a0][HIGHLIGHT=#ff0000][FONT=Titr]الحمدلله الذي جعل كمال دينه و تمام نعمته بولايه اميرالمومنين [HIGHLIGHT=#ff0000][HIGHLIGHT=#92d050][FONT=Tahoma,sans-serif][SIZE=150][COLOR=#a0a0a0] [HIGHLIGHT=#92d050][FONT=Tahoma,sans-serif][SIZE=150][COLOR=#a0a0a0][FONT=Titr] [HIGHLIGHT=#92d050][FONT=Tahoma,sans-serif][HIGHLIGHT=#ff0000][SIZE=150][COLOR=#a0a0a0][FONT=Titr] [FONT=Tahoma,sans-serif] [FONT=Titr]علي ابن ابيطالب عليه السلام [FONT=Tahoma,sans-serif]