سلام به همه عزیزان و اعضای محترم ؛
بی مقدمه برم سر اصل مطلب ...
یه مسئله ای هست که مدت ها ذهن منو مشغول کرده ، و دنبال راه حلش و جوابش هستم . من مدتی هست که با این سایت بسیار جالب و بی نظیر آشنا شدم
و خوب به حسب علاقه ، مطالب اینجا و نوع پیشرفتش رو زیر نظر داشتم . البته از مدیر محترمش آقا محسن عزیز هم بعضی وقتا کمک گرفتم ...
خلاصه پس از مدت زیادی که زیر نظر داشتم فعالیت اعضا رو و نیز آمار بالای بازدیدی که از محسن عزیز گرفتم ، سوال مهمی برام پیش اومد :
آمار سپاس ها اینقدر پائینه ؟!
البته مطمئن هستم کسانی که در اینجا مشغول کار هستند هیچ نیازی به سپاس دیگران ندارند ، و برای رضای کس دیگری کار می کنند .
اما آیا این حس بزرگ منشانه ، مانع از این می شود که خوانندگان محترم ، بذل محبت نموده و حداقل کاری که می تونند بکنند در قبال استفاده از این مطالب
فشردن دکمه سپاس باشه ؟؟؟ قطعا شما بدون تدبیر و لطف خدای متعال به اینجا راه پیدا نکردید ، پس در واقع سپاس شما از خدای متعال خواهد بود و اگر
مخلوق را (که وسیله خداست) شکر نکنیم ، قطعا خالق را نیز شکر نخواهیم کرد ؛ بخاطر اینکه روحیه سپاسگزاری وقتی نداشته باشیم ،
دیگه حالا طرف مقابلش فرقی نخواهد داشت :
« مَن لم یَشکر المَخلوق ، لم یَشکر الخالق » : « هر کس از مخلوق سپاسگزاری نکند ، (در واقع) از خدای متعال سپاس نکرده است »
خوب چند دلیل ممکنه وجود داشته باشه : یکی اینکه اولا فروم و تالار ، پس از وبلاگ پدیده جدیدی است که شاید اکثرا اطلاع چندانی از نحوه کار با اون نداشته باشن .

دوم اینکه خیلی ها مهمان وارد میشن ، حتی اعضای محترم کمتر با اسم وارد میشن ، مگر برای دانلود فایلی چیزی ...

سوم اینکه تازه وقتی با اسم وارد می شن کارشون که تموم شد می رن ، بدون هیچ سپاسی ؛ حالا یا بلد نیستیم یا زورمون میاد !!!

چهارم هم اینکه امکان سپاس ، در بسیاری از فروم ها وجود نداره ، تا حتی آشنایان به فروم نیز به اون عادت کرده باشن ؛ اما اینجا باید عادت کنیم .

خود من اولین کسی هستم که دیگه سعی دارم تشکر کنم ، نه از همه پست ها ! حداقل از چیزایی که خوندم و استفاده کردم .
راستش منم خودم کمتر اسمم اون پایین میاد ، و اکثرا مهمان میام . اما دیگه تنبلی بسه ، حداقل یه بارش رو با نام بیام که هم اسمم اون پایین بیاد
و هم اینکه بتونم تشکر کنم ، و از همه مهم تر اینکه بتونم از همه امکانات سایت مثل دانلود و جستجو و دیگر موارد بیشتر استفاده کنم .
الان کسایی که اسمشون اون پایین هست ، نصفشون یا تازه عضو شدن و یا اینکه شما همیشه اسمشون رو می بینید اما نه پستی می ذارن و نه حداقل
تشکری از مطالب می کنن

واقعا آماری که محسن جان در مورد بازدید مهمان ها به من داد ، موجب کیف کردن اساسی من شد ، یه چیزی حدود ده برابر ثبت نام شده ها (تازه در روزای خلوتی سایت)
خوب این همه آدم ، یک کدوم نباید بیان بگن آقا ممنون استفاده کردیم ، یا رفتیم با اجازتون جای دیگه کپی کردیم ؟؟؟!!!!

واقعا کسی که برای اولین بار وارد میشه می بینه از هیچ پستی تشکری نشده ، و یا مشارکت اعضا محدوده و اکثرا خواننده هستند ؛ خوب دیگه
شوقی برای کار دراینجا پیدا نمی کنه ! واقعا هم البته آمار بازدید پست ها بالاست ، برای همینه دارم میگم این همه می خونیم چرا تشکری نیست ؟
هر پست جدیدی از یه تاپیک که گذاشته میشه حداقل ده بازدید داره ، که وقتی وارد میشی به جای ده تشکر ، فقط دو سه نفر همیشگی رو می بینی
که واقعا فرهنگ سپاس رو درک کردند و به اجرا می گذارند . راستش من که دیگه خجالت می کشم با اسم بیام و تشکری نکنم .

برای همین از شما ها می خوام که کمکم کنید (البته با اجازه مدیر محترم و اعضای محترم شورای نظارت) ؛ ما اعضا هم در ترویج
سپاس قدمی برداریم

و وقتی پستی رو می بینید ، کنار گزینه نقل قول ، یه گزینه قرمز لپ گلی هست که داره بال بال می زنه ، به اسم سپاس ، با یه دسته گل رز ... (

روی اون یه اشاره کنید ، اسم شما در زیر پست ، به عنوان سپاسگزاران از اون پست ثبت میشه ( و شخصیت شما الگو میشه )
پس بیاید شروع کنیم ، از همین پست ....

همه باید برای تمرین تشکر ، سپاس این پست رو بزنید ! هر کی نزنه مدیونه ! هر کی بخونه و سپاس نکنه اسمشو از مدیر می گیرم و اینجا می نویسم

(با اینکه می دونم آقا محسن ، گل تر از این حرفاست ) ولی خوب برای تهدید لازم بود

آمار بازدید این تاپیک ، با آمار تشکر هاش باید برابر باشه ، تازه اگرم با مهمان وارد بشید باز ip شما ثبت میشه و بعدا با اسمتون قابل تطبیقه ، خلاصه راه فراری نیست !
:razz: همین الان سپاس رو بزنید !

منم ول کن نیستم ، خلاصه تا تهش هستم و شما هم اگه نظری دارید کمک کنید برای
:razz: « ترویج فرهنگ سپاس »

بعد از تمرین در اینجا ، نوبت پست های مورد علاقه و استفاده شماست ، که سپاس رو شروع کنید ...

(ضمنا هیچ وقت برای شروع دیر نیست ، هر موقع که این تاپیک رو دیدید از همینجا سپاس رو شروع کنید ، توی هر تاریخی که اومدید ... )