اعتقاد

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 28 بار
سپاس‌های دریافتی: 106 بار

Re: اعتقاد

پست توسط S.Galaxy »

ممنونم که راحت گفتی

من از ته دلم میخوام که بیشتر یاد بگیرم و مطمئنم که باید برا این مساله کاملا صادق باشم و نه از کسی میترسم و نه به این فکر میکنم که دیگران در مورد من و اعتقاداتم چه نظری دارن...
از شما هم عذرخواهی میکنم اگر در بعضی موارد سوالهای من شاید خیلی بچگونه و شایدم هم خیلی بی اساس باشه...به پای اطلاعات خیلی کم من بزارید...
من متاسفانه فقط مسلمان به دنیا آمدم و دینم اسلام هست ولی هیچ آگاهی ازش ندارم...
الانم که اینجامم بخاطر اینه که دنبال حقیقتم و کسی را هم ندارم که من را راهنمایی کنه جز شما در حال حاظر...

مشروب هم مثل همینه ، خداوند مست شدنش رو شرط نکرده ، بلکه خوردنش به طور کلی رو ممنوع کرده .

مضر بودنش از مفید بودنش بیشتره .

خب اینطوری خیلی چیزهای دیگه هم هستند که بیشتر از اینکه مفید باشن مضر هستند ولی دیگه پیامبری نیست تا از طرف خدا آن را حرام کنه...

لزومی هم نداشته بگه ، وقتی توی پله اول قبول کردی که او نسبت به ما علمش بیشتر از خود ماست ، دیگه در مرحله عمل چون و چرا معنی نداره !

من اینو قبول دارم و شکی هم ندارم بهش...ولی راستش را بخوایید من اعتقاد قلبی به قرآن ندارم و پیامبران ندارم...میدونم انسانهای برگزیده ی خدا بودند ولی متاسفانه هیچ شناختی ازشون ندارم که بتونم تمامی آنچه که در قرآن آمده را قبول کنم...

از طرفی وقتی شما گفتی خدا برای هر انسانی دین قرار داده، من فکر میکنم این دین در واقع عقل ماست و فطرتی که درمون قرارداده و همونطور هم که همیشه گفتند، فطرتی که باعث میشه ما با تمام وجود درک کنیم که باید بخاطر تمامی انچه که داریم و نداریم سپاس گزار کسی باشیم که بالاتر از آقریننده مخلوقات ، خدا، کسی نمیتونه باشه...
Old-Moderator
Old-Moderator
محل اقامت: مشهد مقدس
سپاس‌های ارسالی: 845 بار
سپاس‌های دریافتی: 856 بار
تماس:

پست توسط HamidSHS »

با عرض سلام و تشكر از اين مباحث
لازم هست در مورد مضرات شراب بنده مقداري مطلب علمي به اين بحث اضافه كنم تا به دانسته ها اضافه بشه:

زیانهای الکل بر مغز و اعصاب :

اثر اصلی عمده و کوتاه مدت الکل بر سیستم اعصاب مرکزی است. مصرف نوشابه های الکلی در ابتدا موجب نوعی آرامش و رها شدن کاذب و افراطی می گردد. ولی پس از مدتی اثرات واقعی آن از جمله : ناهماهنگی در حرکات عضلات، اختلال در تصمیم گیری آسیب اعمال حرکاتی و مهارتی کندی واکنش و فعالیتهای دماغی و فکری تشدید حالت تهاجمی و پرخاشگری درهم و برهم حرف زدن سوزش قلب پرحرفی دوتا دیدن اشیا و افراد و افزایش ادرار میباشد.
شایع ترین اختلال سیستم عصبی در الکلیسم مزمن آسیب قرنیه و اعصاب چشم است.

2- زیان های الکل بر استخوانها :
بررسی گروهی از پژوهشگران نشان داده است که مشروبات الکلی سبب ضعیف شدن و شکستگی استخوانها می شود و استخوانهای شکسته در طولانی مدت به سختی درمان خواهند شد.
پزشکان می گویند مصرف مشروبات الکلی سبب ضعیف شدن و شکستگی استخوانها میشود و استخوانهای شکسته در طولانی مدت به سختی درمان خواهند شد.
پزشکان می گویند مصرف مشروبات الکلی به تدریج مانع کار بافتهای استخوان ساز میشود و در ظی چند سال استخوانها صدمه می بینند و همچنین مصرف این مشروبات سبب کشیدگی تاندونها می گردد.

کلیه :
یکی از اطبا معروف انگلیس می گوید : اشخاصی که مبتلا به امراض کلیه می شوند 5/87درصد آن به واسطه مشروبات الکلی است. مشروبات الکلی میزان ادرار را زیاد کرده و سبب تورم بعضی اعضا چون شکم و پاها و پلک های چشم می گردد.

گردن :
در اثر استعمال الکل و مخصوصا آب جو گاهی پی گردن زیاد و محتاج به عمل جراحی میگردد.

تاثیر مشروبات الکلی بر کبد :
کسانی که به طور مزمن الکل مصرف می کنند در معرض خطر بالای نارسایی کلیه و کبد هستند moonshine می تواند برای کلیع شما بسیار مضر باشد زیرا حاوی سرب است و این عنصر برای کلیه ها مسمومیت زاست.
از کارهای مهم کبد تجزیه و خنثی کردن سمومی است که به داخل آن راه پیدا میکند اما متاسفانه در برابر سم الکل اثری ندارد و این الکل است که قدرت تحریک خود را روی کبد نیز اعمال می کند.

تاثیر مشروبات الکلی بر گردش خون : متخصصان می گویند الکل به همان شکل خالص، بدون آنکه تغییر ماهیت دهد وارد خون می شود و دستگاه گردش خون در معرض آسیب آن قرار می گیرد. گلبول های سفید خون را که به منزله سربازان مدافع بدن در مقابل میک روب ها نابود می باشند را از بین می برند و هموگلوبین خون را که محتوای آهن می باشد نابود و بدن را دچار کم خونی عجیبی مینماید.

مشروبات الکلی باعث اختلال در هضم غذا :
الکل مواد غذایی را سفت و سخت می سازد چنانچه اگر گوشتی را در مقداری الکل بیاندازیم مانند چرم میشود و در این حالت معلوم است که چه به سر معده می آید به علاوه الکل شیرهای معده را کم و نامرتب و فاسد می سازد و اجازه نمی دهد روی غذا تاثیر کند و غذای هضم نشده سربار معده میماند همچنین الکل اشتها را ازبین می برد.
مشروبات الکلی عامل جنون است، آمار دقیق تیمارستان ها نشان می دهد که تکثر دیوانگان کسانی هستند که سالهای دراز عمر خود را با میخوارگی و مستی بسر برده اند به موجب یک آمار در یک خانواده در آمریکا هفت نفرشان ابله و احمق بودند که پدر و مادرشان الکلی بوده اند.

دکتر پارکر که یکی از دکترهای مشهور نیویورک به شمار می رود گفته است که نصف حوادث دیوانگی و سفاهت به واسطه مشروبات است.
طبق آماری که در سال 1902 میلادی در انگلستان گرفته شده بود افرادی که در اثر خوردن مشروبات الکلی مبتلا به جنون و دیوانگی گردیده اند به این ترتیب است :
2249 نفر مرد و 976 نفر زن.

طبق تحقیقات در انگلستان دانشمندانبه این نتیجه رسیده اند که تقریبا 95 درصد از دیوانگی افراد جامعه در انگلیس به علت اعتیاد به الکل است. (البته ذکر این نکته به جاست که در دین مبین اسلام حتی خوردن یک جرعه شراب هم حرام میباشد)

ضررهای مشروب بر سایر اعضا :
مشروب نه تنها دستگاه گردش خون بلکه تمام اعضا بدن را به افت الکل دچار می کند و شراب خوار را به سو هاضمه ، تشنج معده، شکم درد، و استفراغ و آسیب معده و ضایعات نوسوج مغزی و ناراحتی های قلبی از جمله اریتمی و تاکیکاردی، گرفتار می کند. پزوهشگران می گویند مصرف زیاد الکل موجب فلج شدن فعالیتهای مغزی و دستگاه تنفس و در نتیجه مرگ می گردد.

مضرات مشروب بر نوزاد و جنین
امروزه آمار نشان می دهد مرگ کودکانی که والدین آنها مشروبات الکلی می نوشند بیشتر از سایر کودکان است که بر اثر سایر امراض از بین می روند و اطفالی که از پدران شراب خوار به وجود می آیند غالبا ضعیف علیل و غالبا به تشنج های شدید مبتلایند و قدرت دفاعی آنها در مبارزه با مشکلات زندگی ناچیز است و در برابر عفونت های مختلف بسیار حساسند، نقص بدنی انحراف ستون فقرات کر و لالی عوارض ناشی از غده تیروئید و همچنین ضایعات مغزی مانند عقب ماندگی رشد نکردن ماهیچه ها دیوانگی های حاد و غیره در آنان فراوان دیده می شود.

همچنين اين را هم بايد اضافه كرد :
نوشیدن مشروبات الکلی باعث از دست دادن حافظه بطور موقت می شود. اما محققین دریافته اند که می تواند عوارض طولانی مدت نیز داشته باشد و روی سلول های مغزی تاثیر می گذارد. تاثیر موقتی آن رابطه ای نزدیک با میزان مصرف نوشیدنی دارد. هرچه میزان بیشتری بنوشید، حافظه تان کندتر خواهد شد.

اگر باز هم توفيق شد در اين بحث شركت خواهم كرد ( البته با اجازه دوستان ) :D
ياعلي

تصویر 
Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 59 بار
سپاس‌های دریافتی: 42 بار

پست توسط zahra sadeghpoor »

ای بابا ! من نمیدونم چرا اوضا یه جوری شده که هر کی میخواد از دین حرف بزنه از علم حرف میزنه ؟ ! ! !
ببخشید ، سلام :razz:
آخه به کی بگم ؟ :lol: :K:L چرا باید حتی تو این سایت هم دین سکولاری جلوه داده بشه ! ! ! :lol: :lol:
امام علی (ع) فرمودن : من تا چیزی رو نبینم نمیپرستم
منظور این که ایشون خدا و . . . . رو میدیدن( البته نه با چشم محدود سر)
شما هم عزیز دل من اگه میخوای به عین الیقین( مراتب بالای یقین برسی) باید تلاش کنی که "لیس للانسان الا ما سعی"
و بهترین راه کسب معرفته.
التماس دعای مخصوص :razz:
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 3085 بار
سپاس‌های دریافتی: 5884 بار
تماس:

پست توسط محمد علي »

با سلام و تشکر از دوستان محترم :razz:

برای اینکه ذهن دوست گلمون از بحث منحرف نشه و طبق قرار اول تاپیک ، بر پله پله جلو رفتن تاکید داریم

لطفا صبر کنید تا با طمانینه بیشتری جلو بریم :D

سپاستصویر
[External Link Removed for Guests]

Junior Member
Junior Member

پست توسط S.Galaxy »

ممنون بخاطر مطالبتون...
آقای محمدعلی، من واقعا تا اینجا از تمامی جملات شما استفاده کردم و لذت بردم، نمیدونم، ممنون میشم اگر ادامه بدید...
بیشتر دوست دارم بدونم با این سلسه مراتبی که پیش گرفتین چه نتیجه گیری میکنید..
ممنون میشم در هر زمانی که وقت داشتین ادامه بدین :razz:
Commander
Commander
تماس:

پست توسط محمد علي »

به نام خدا

سلام به دوست خوبم تصویر

برای ادامه هیچ مشکلی نیست ، نکته مهم اینجاست که این مسیر به هیچ عنوان ثابت نیست تا من بدون در نظر گرفتن بازخورد اندیشه شما

پیش برم .

برای همینه که در پایان هر پست ، از شما نظرخواهی می کنم یا برای قبولش اقرار می گیرم و یا برای ردش اشکال می خوام ازتون .

لذا این پله ها ممکنه متغیر باشه و در هر مرحله با توجه به خود شما جلو بره .

پس از من انتظار نداشته باشید که همینجوری جلو برم وچشم بسته نتیجه گیری کنم .

تا اینجا چند چیز رو خواستم حتما با هم به توافق برسیم بعد جلو بریم :

1- اینکه انسان یک مخلوق هست .

2- پس یک سازنده داره

3- لازمه هر سازنده اینه که برای محصولش دفترچه راهنما بذاره (و اگه نذاره باید شک کرد)

4- این دفترچه باید دقیقا با اون محصول مطابقت داشته باشه

5- اسم اون سازنده خدا ، اسم اون دفترچه دین ، و اسم اون محصول انسان هست (که دارای فطرت و خلقتی ویژه خودش هست )

6- این دین دقیقا مطابق نیازهای اون فطرت طراحی و پی ریزی شده .

** نکته مهم اینجاست که خود اون فطرت به هیچ عنوان نمی تونه دفترچه باشه ، چون خودش داخل مخلوق هست .

یعنی جزو انسان هست ، و ما باید دنبال دفترچه ای در بیرون بگردیم که خودش مخلوق نباشه بلکه راهنمای مخلوق باشه .

پس مخلوقاتی مثل فطرت و عقل و امثال اون ، جایگاه دیگری دارند که جلتور بهش خواهیم پرداخت ، و جایگزین دین نمیشن

(البته اینا رو به این دلیل گفتم که حرفش پیش اومد و شما در بالا اشاره هایی کرده بودین ) اما جزو پله های اصلی ما نیست .**

خوب تا اینجا باید مطمئن بشم که این پله ها رو پذیرفتی یا نه ؟

نتیجه گیری هایی که کردیم اتفاقا کاملا منطقی و با مثال های کاملا عقلی مطرح شده بود و لذا

اگر توی اینا مشکلی نبااشه می تونیم بریم پله بعد !

(یه خواهش خودمونی هم داشتم ، اونم اینکه اصلا از روی بی میلی
و اینکه حالا میگم باشه ببینم چی میگه ، یا اینکه حالا الکی می گم قبوله تا ببینم بعدا چی می خواد نتیجه گیری کنه ... جواب نده !
هرجایی سوال بود بگو ، چون وقتی می ریم به پله بعد ، تصور من اینه که شما در پله قبل دیگه هیچ مشکلی نداری
و نتیجه گیری های بعدی من همه مبتنی بر مقدمات قبلی هست ، و اگر این مقدمات در ذهنت حک و محکم نشده باشه ،
این بنای لرزان به زودی خواهد ریخت و اعتقادی شکل نخواهد گرفت
)

پس منتظر جوب سوالم هستم تا ادامه بدیمتصویر

Junior Member
Junior Member

پست توسط S.Galaxy »

من تا اینجا کامل میتونم قبول کنم...کاملا حرفهاتون منطقی به نظر میرسه و من مطمئن باشید قلبا دارم میگم قبول کردم...
من یک جا اشاره کردم که از ته دل دوست دارم بیشتر بدونم و شک هم ندارم خدا تو این راه کمکم میکنه، ولی در کنارش به کمک امثال شما نیاز دارم چرا که من بیست سال در یک محیط کاملا غیر مذهبی بزرگ شدم و هیچی از مذهب و دین نمیدونم(از همینجا هم از دوستانی که ممکنه این سوالات من با اعتقادات قویشون جور درنیاد عذرخواهی میکنم)
مطمئن باشید انقدر مطمئن هستم تو مسیری که انتخاب کردم که اگر نقطه ی مبهمی باشه سوال میکنم...
لطف بزرگی دارید در حقم میکنید...ممنونم :razz:
Commander
Commander
تماس:

پست توسط محمد علي »

به نام خدا

سلام و تشکر از همراهی و همدلی شما تصویر

خوب تا اینجا رسیدیم که یک دین برای مخلوق طراحی شد .

حالا نوبت این هست که این دفترچه به دست بشر برسه .

برای اینکار خداوند از میان خود انسان و از جنس خودشون کسانی رو برگزید تا این کار رو انجام بدن .

نکته مهمی که اینجا هست اینه که خداوند فقط یک نامه رسان لازم نداشت !

بلکه کسی رو لازم داشت تا علاوه بر ابلاغ پیام بتونه خودش هم نمونه عملی اون راهنما باشه .

یعنی بگه که این دستورات عملی هست و من هم خودم یک نمونه اش هستم (در عمل) .

خداوند تاکید هم داشت که از جنس خود بشر باشن . چون اگر فرشته یا موجود دیگری رو می فرستاد ، به هیچ عنوان موجود کاملی برای این کار نبودند ،

چون از جنس انسان نبودند و تمام نیازهای او را درک نمی کردند .

لذا خداوند پیامبران را از جنس خود بشر قرار داد تا در همه نیاز ها با او مشترک باشند .

اما در بعضی خصوصیت ها باید برجسته می بودند تا نمونه عملی باشند :

یعنی در انجام خوبی ها ، پیشوا و جلودار جامعه باشند و در دوری از بدی ها نفر اول باشند و هیچ حرکتی به سمت بدی نداشته باشند تا بتوانند راهنمای نظری و عملی افراد جامعه باشند .

چرا که اگر احتمال لغزش در ایشان می بود ، هیچ گونه اعتمادی از طرف مردم به ایشان نمی شد ، چون مردم می گفتند این فرد خودش به چیزی که می گوید ایمان ندارد و عمل نمی کند ، ما که هیچ ...

پس باید علاوه بر علم کامل بر دین خدا ، خودشان نمونه عملی کامل برای این کار باشند ، و با اینکه توان انتخاب بدی ها را داشتند اما بخاطر علمی که خداوند به ایشان داده بود ،

به هیچ عنوان به سمت بدی نمی رفتند که این دومین ویژگی ایشان را عصمت می نامند .

عصمت لازمه عقلی نبوت است ، اگر عصمت نباشد به هیچ عنوان نمی توان ثابت کرد که با عمل به دین انسان می تواند از همه بدی ها دور باشد ،

و همیشه این اشکال هست که چرا با این دین کامل باز هم انسان ها به دوری از گناه نمی رسند . پس حداقل یک نمونه باید در جامعه می بود تا نشان دهد که می توان از گناهان دوری کرد .

اما فعلا درصدد بیان ویژگی های پیامبران نیستیم ، تنها مهمترین ها را عرض کردیم :

از جمله اینکه از جنس بشر بودند ، فقط نامه رسان نبودند بلکه الگوی عملی جامعه بودند ، علم و احاطه کامل به دین داشتند و از انجام گناهان معصوم بودند .

سوال بعدی که بهش باید بپردازیم اینه که پس چرا اینهمه پیامبر ؟ و این همه تکرار ؟

آیا دین ها متفاوت بودند ؟ اگر یکی بودند پس چرا 124 هزار بار خداوند آن را به بشر گوشزد کرد ؟

و اینکه چرا برای هر انسان یک دفترچه جدا نیومد ؟

اگر در این قدم سوالی هست بفرماییدتصویر

Junior Member
Junior Member

پست توسط S.Galaxy »

اتفاقا برا من همین 124 هزار بار سواله...اینکه، ما در حال حاظر فقط کتابها و روایاتی هست که میتونیم بخونیم و اگر با عقلمون جور در بیاد میپذیریم و اگر هم نه که اصلا دیگه سراغش نمیریم...
این نمونه ای که شما میگی فقط دوران خود پیامبر بود ... الان که چندین و چند هزار سال میگزره، ما از کجا به درست بودن روایتها و کتابها ایمان بیاریم؟
چون قرآن آمد و به قول معروف دین کامل شد، دیگه مردم نیازی به پیامبر نداشتند؟ دیگه نیازی نداشتن که خودشون با چشمان خودشون ببینند که کسی هست که جنسش از جنش خود آدمهاست و هیچ تفاوتی باهاشون نداره ولی از گناه پاک و معصوم؟
Commander
Commander
تماس:

پست توسط محمد علي »

آرام آرام (هنوز به پیامبر خاتم نرسیده ام) :D

به اینجا رسیدیم ، که نیاز انسان به پیام رسان بعد از نیاز به دین روشن شد .

برای پاسخ به سوالاتی که در پست قبل گفتیم چند نکته لازمه :

1- دین در نزد خداوند از ابتدا کامل بود ، اما برای بشر بصورت تدریجی نازل می شد .

چرا که مثلا در ابتدا حضرت ادم.ع و خانواده اش ، چند نفر بیشتر نبودند و تنها نیارهای فردی و خانوادگی خود را برطرف می کردند

دیگر نیازی به گفتن قوانین سنگین اجتماعی به آنها نبود چون کاربردی برایشان نداشت .

اما مثلا وقتی زمان حضرت نوح.ع که شهرنشینی گسترش یافت و بافت اجتماعی شکل گرفت ، و مبادلات و امثال آن بیشتر شد

به طور مثال احکام ربا نیز به آنها ابلاغ شد .

پس به این معنی نیست که با تکامل انسان ، دین هم کامل شد ؛ بلکه ابلاغ دین کامل شد .

چون دین از اول کامل بود .

مثل معلمی که وقتی کتابی را شروع می کند به درس دادن و یک سال طول می کشد ،

در ترم اول نصف کتاب را درس می دهد و فقط از همان قسمت امتحان می گیرد و اصطلاحا می گوید به شما کامل درس را دادم

ولی در ترم بعد هم نیمه دیگر را درس می دهد و باز می گوید به شما کامل درس دادم .

در هر دو صورت کتاب یکی است ، اما وقتی نیمه اول درس داده شد برای مقطع زمانی انها کامل حساب می شد

و وقتی نیمه دوم هم تدریس شد برای آنها کامل به حساب می آید .

یا مثلا ریاضی اول دبستان را ریاضی می گویند ، و توی دانشگاه هم ریاضی می گویند .

تا اخر دانشگاه بازهم 2*2 می شود 4 و تفاوتی در قوانین نمی کند ، بلکه گستره استفاده و شیوه های بهره گیری

از همان ریاضی اول دبستان کامل تر می شود . (فعلا روی بحث زیاد نمی خوام عمیق بشیم چون جلوتر می رسیم)

اما ... نکته دوم

2- هر پیامبری که می آمد ، همان دین واحد را تبلیغ می کرد ، ولی بعد از اینکه از دنیا می رفت

و یا وصی او (جانشینش) از دنیا می رفت ، زورمداران جامعه و نیز هواپرستان در دین تحریف وارد می کردند .

این یک قانون کلی است که در مورد همه پیامبران اتفاق افتاده . چرا که زورمداران و اشراف با وجود دین نمی توانستند

به اهداف خود برسند لذا بعد از مدتی که دین کاملا تحریف می شد و یا از متن جامعه خارج می شد ،

خداوند دوباره با فرستادن پیامبری دین خود را تجدید می نمود ( و گاهی با توجه به نکته اول ، علاوه بر تجدید ، نکات دیگری را به مردم ابلاغ می کرد)

پس لزوما امدن پیامبران ، نشانه تعدد ادیان و یا تکامل ادیان نیست ؛

بلکه نکته مهمی که ما بسیار با آن کار داریم ، بحث تحریف و دگرگونی دین توسط زورمداران است .

اگر تا اینجا سوالی نیست ، به سراغ آخرین پیامبر برویم تصویر

ارسال پست

بازگشت به “پرسش و پاسخ”