در ضمن فعلا اين چهار تا طرح رو داشته باشين تا معلاشو بعدا بزارم . فايل بصورت وكتوري در پيوست قرار داره
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] مدیران انجمن: [EHSAN], MAYAPOWER, شورای نظارت

[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] 

نبايد براي نوشتن جملات فارسي به كار بره . زيبايي اين خط در عربي نوشتنه . به هر حال من اين اشتباه رو كردم 
خط

mazaherdehghani نوشته شده:سلام دوستان . آقا ما كه نفهميديم بايد چيكار كنيم . من بايد موضوع خاصي رو طراحي كنم يا همونا كه تو وبلاگمه كافيه . در ضمن اينم ايميل من mazaherdehghani@gmail.com
در ضمن فعلا اين چهار تا طرح رو داشته باشين تا معلاشو بعدا بزارم . فايل بصورت وكتوري در پيوست قرار داره
![]()

Labbaik نوشته شده:به نام يار
سلام.دست همتون درد نكنه![]()
به نظر من اينا از همه قشنگ ترن
![]()
![]()
و از بين طرح هاي زير هم اولي و دومي قشنگترن
![]()
از بين اينها هم اگه خودم باشم يا اولين طرح ولايت يا اولين طرح mazaherdehghani را انتخاب ميكنم

mazaherdehghani نوشته شده:اينم خط معلا . البته من يه نكته رو بگم . خط معلا به هيچ وجهنبايد براي نوشتن جملات فارسي به كار بره . زيبايي اين خط در عربي نوشتنه . به هر حال من اين اشتباه رو كردم
![]()
![]()
طرح تو

آقا احسنت به نظرم یه جمله ای باشه به عربی
به 2 دلیل
1-اولاً معلوم باشه این کار یه کار اسلامیه
2-چون نوشته های عربی دارای اعراب حروف هستند اینجوری میشه خونه هایی که خالی میمونن رو پر کنیم یعنی خونه خالی خالی نداشته باشیم

( نمي دونم چرا شكلك خنده رو انتخاب كردم آخه شكلك مناسب پيدا نكردم .) به هر حال اجازه بدين تا عربي همين عبارت رو بنويسم . يه چيز ديگه ... شما مطمئنيد عربي اين عبارت "فطر عيد المطهرين" مي شه 

منظورم اینه که توی این حدودا باشه سایز برای اینکه بشه کل خونه ها رو پوشش داد(یاد کمیته امداد افتادم
)

تیراژبالا 

شما خودتون اين طرح رو با فارسي اون مقايسه و قضاوت كنيد . براي همينه كه ميگم نبايد جملات فارسي رو با معلا يه طرح ديگه با خط ثلث :
طبق معمول تو