سلام من تازه باسایت آشنا شدم
من طراح وب هستم و دوست دارم نمونه desktop هایم را برایتان بزارم
البته باید ببینم چقدر ازشون استقبال میشه
ما كه يك جرعه ناچيز و ز درياي غميم**عبد سرمست اباالفضل و همه سينه زننم همه گويندو كه اينان همه مجنون خودند**جملگي در به درو خانه به دوشند و ولند آري آري همه آواره يك پيرهنيم**همه ديوانه و سر مست شه بي كفنيم
خودمونی دوست گلم باید بگم یه کم اونور تر از قشنگه...
حرف نداری عزیز...مخصوصا رنگ بندی
روزگاریست که شیطان میگوید: انسان پیدا کنید ، سجده خواهم [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+ [External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests]
ما كه يك جرعه ناچيز و ز درياي غميم**عبد سرمست اباالفضل و همه سينه زننم همه گويندو كه اينان همه مجنون خودند**جملگي در به درو خانه به دوشند و ولند آري آري همه آواره يك پيرهنيم**همه ديوانه و سر مست شه بي كفنيم
سلام خودماني عزيز
عضويتت رو در انجمن اعتقادات تبريك ميگم
طرح بسياز زيبايي شده.. فقط بعضي از آيتم هارو از روي طرحت حذف كني عالي ميشه
به عنوان مثال اين آيتم (♂) كه شما توي طرحتون بكار بردي در زيست شناسي ازش به عنوان نشانهمذكر بودن يا (Male Symbol) نام برده ميشه و هيچ ربطي به طراحي مذهبي نداره.
موفق باشي دوست عزيز
دوست عزیزم احسان جان سلام
از انتقادتان بسیار ممنونم البته ما برای زیبایی کار از این علائم استفاده کرده بودیم که می توان از علائم دیگه ای هم استفاده کرد