هم مثل شما یکی از برادر های رشید اسلامم.به قول دوستی مردی به ریش نیست به

اون جایی که این قضیه شوخی بردار نبود من وارد بحث شدم. این قضیه ای است که به نظر بنده سرنوشت بهشت و جهنم ما رو تا حد زیادی تعیین میکنه. خیلی از ما آدما به قضیه تقدیر و عدالت و سرنوشت و رحمت خدا فکر میکنیم و تو دلمون میگیم اگه فلان چیز رو داشتیم حتما از پس حساب و کتاب آخرت برمی آمدیم.اما خیلی ها از روی تعصب جرات نقد و بررسی این رو ندارند در صورتی که یکی از تفاوتهای آدم با سایر مخلوقات همین قدرت استدلال و استنتاجش است.
[FONT=Times New Roman] به قضیه شیرین (حر).من که نگفتم حر انتخابش غلط بود گفتم اتفاقا درست و بسیار خوش شانس بود که هم چین فرصت انتخابی بهش داده شده.من گفتم امروزه امام زمان حاضر و ناظر هستند اما چند نفر ایشان را حضوری و بی واسطه دیده اند؟.فکر کنم شما گفتید که مختار امام را ندید پس به بیوگرافی مختار دقت کنید:( [FONT=Times New Roman (Arabic)]مختار بن ابی عبیده ثقفی معروف به «کیسان» از مردم طائف بوده و هنگام خلافت عمر، همراه پدر به مدینه رفت. پدرش در واقعه یوم الحجر در عراق به قتل رسید. مختار به بنی هاشم پیوست و هنگام خلافت امیرمؤمنان علی«علیه السلام»، با آن حضرت در عراق به سر میبرد و ازپی شهادت آن حضرت، در بصره سکونت جست)).توجه کردی برادر یا خواهر یا هر چیزی که هستی.(( با آن حضرت در عراق به سر برد)).یعنی مستقیما توسط ائمه هدایت شد.سلیمان خزائی یا هر کسی هم که یک بار امام رو دیده حد اقل یه شانس داشته.الان هم تنها کسانی هدایت میشند که خدا بهشون این جوری ((فاز))پخش کنه [FONT=Times New Roman].
[FONT=Times New Roman (Arabic)] پیامبراسلام(ص).من نگفتم میخوام پیامبر بشم گفتم من هم مثل آدم های دیگه و مثل اعراب زمان پیامبر فقط ویژگی های این بزرگوار رو لازم داریم یاحداقل بخشی از اون رو تا به راحتی از پل صراط بگذریم.شما گفتید این ویژگی ها برای همه قابل دسترسی از کجا این سخنانه گهر بار رو آوردید.آخه بنده خدا اگه در دسترس بود که فریاد ما آدم ها در نمیومد این همه تو شبای عزاداری زار بزنیم آخرشم بهمون ندن .بعدشم بگن این تقدیر بوده که بهتون ندادند.آخه چه ربطی به تقدیر داره هی این جمله رو تکرار میکنید چه اشکال داره مثلا گوشه ای از علم پیامبر رو به ما میدادند دیگه اون وقت تو دام شیطان گرفتار نمیشدیم.تو دنیا هم از استعداد هامون درست استفاده میکردیم.اون آیه ای هم که گفتید (نجم39)واقعا قانع کننده نیست.داشتن هوش زیاد وثروت زیاد خانوادگی هیچ ربطی به سعی انسان نداره .نمیتونی تو زندگی سعی کنی تا پدر و مادر خوب گیرت بیاد.تازه از بغالی که نه بفالی هم نمیتونی بخری. بری بگی 2 کیلو اعتبار خانوادگی بده.3کیلو ثروت پدری بده .70 یا 80 کیلو علم الهی بده آخه ممکنه.................
متاسفانه کتابی رو که گفتید ندارم اگه میشه به من تقلب برسونید و چند تا ازاین راه های مخفی رو
دوست عزیز میشه بگید چند بار امام زمان رو مشاهده کردید که میگید تلنگر هست اما پند گیرنده نیست......منظور من از این تلنگرایی که روحانی های معمولی میزنند نیست منظورم ارشاد توسط معصوم(ع) است.
بحث الاغ شما جواب من رو ندادید من گفتم اومدیم اونی که مرکب درست و حسابی نداشت چپ کرد واز راه بندگی خدا خارج شد.بردنش اون دنیا واسه حساب کتاب اگر اون الاغ سواره به خدا بگه اگر به من مرسدس میدادی من هم تو خط میومدم خدا چه جوری میخواد اون رو محاکمه کنه .اصلا محاکمه چنین شخصی هیچ معنی و مفهومی نداره .چون خدا نمیتونه هیچ جوابی برای این مشکل پیدا کنه.میدونم میخواید بگید ((عدالت اینه که به هر کس هر اندازه که میدن همون اندازه بخوان)) اما این جواب فقط به درد از سر وا کردن میخوره و جواب شکم های گرسنه و دل های پر ازکینه و بغض و نفرت مارو از کسایی که مرسدس باز بودن نمیده.
علم غیب دارید که میگید خدا زیاد داده .اندازه و معیار شما از زیادی چیه.مارو هم توجیه کنید.
مورچه رو به گردن میگیرم.
هم اویس باز هم یه خطای دیگه از شما.ای کاش جرم اویس این بود که فقط پیامبر رو خواب دیده بود.اما اون دوستی زیادی با امام علی (ع) داشت و ایشون رو دیده بود. اثباتش هم این که اویس تو جنگ (صفین) کشته شد.این به نظر شما (جر زدن) وسط بازی به این مهمی نیست.این یه جور استفاده از(کد تقلب) هست.یادم میاد شما به من گفتید که از کجا میدونم کی بهشتی میشه کی جهنمی؟راستش من نمیدونم اما ظاهرا شما میدونید چون گفتید خیلی ها با معصومین نبودند و عاقبت به خیر شدند؟؟؟؟
هم تکرار میکنم درباره روزی که هیچ کس یادش نیست چه جوری بوده نمیشه نظر داد.اما من وقتی تو شکم مادرم بودم حداقل چند نفری هستن که میتونن این رو تاییدکنن.بعدش هم از کجا معلوم وقتی ما انسان ها رو داشتن از شکم مادرامون بیرون میاوردن خودمون راضی به این کار بودیم.بازم میگم ما زوری تو روزی که هیچ کس نمیدونه چه جوری بوده پا به دنیا گذاشتیم.در واقع باید بگم از حماقت ما انسان ها سو استفاده شد و این دنیا رو به جای بهشت بهمون انداختند. [FONT=Times New Roman (Arabic)][SIZE=150]من ملک بودم و فردوس برین جایم بود آدم آورد به این دیر خراب آبادم [FONT=Times New Roman (Arabic)].ما به قول اون دوستمون داریم تاوان گناهان دیگران را میدهیم.این رو نمیتونید کتمان کنید تازه یاد این عبارت افتادم که(( دنیا دار مکافات است)) یعنی ما تاوان گناهان دیگران رو باید از جیبمون بدیم.مثل بچه ای که پدرش حروم خور بوده واین تو نسلش باقی میمونه.
شماره بالا توضیح دادم.
از علما بودند و هستند که در طول زندگیشون با ائمه ارتباط داشتن و میدونستند کی و کجا میمیرند واین که بهشتی اند یا جهنمی ولی چون اونهایی که به حضور ائمه میرسند از این چیزی به دیگران نمیگن تا زمان مرگشون برسه.پس نمیشه از اونهایی که زنده هستند اسمی برد.ولی این موضوع بحث ما نیست موضوع این است که بعضی ها از تقلبه با ائمه بودن استفاده می برند ولی دیگران از این نعمت بی بهره اند.واین ربطی به اعمال ما نداره بلکه باید رو پیشونی نوشت بعضی ها این امتیاز ثبت شده باشه.
[FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman (Arabic)] ناراحت نیستم و از بحث لذت میبرم [FONT=Times New Roman].

) هر دو باید به یک خط پایان برسند اما دوست خوبم در دنیای واقعی هر کس خط پایان خودش را دارد!! برای بار چندم تکرار میکنم خداوند از هر کس به اندازه ای توقع دارد و از او بازخواست میکند که به او داده است.