طرح : حسین کشتی نجات

مدیران انجمن: [EHSAN], MAYAPOWER, شورای نظارت

ارسال پست
Old-Moderator
Old-Moderator
سپاس‌های ارسالی: 973 بار
سپاس‌های دریافتی: 1783 بار
تماس:

طرح : حسین کشتی نجات

پست توسط سعید منتظر »

دوستان...

حدودا از 50 لایه استفاده شد...تصویر

منتظرم ها!!!!تصویر

[External Link Removed for Guests] 
Iron
Iron
محل اقامت: خیلی دور ، خیلی نزدیک
سپاس‌های ارسالی: 3080 بار
سپاس‌های دریافتی: 1425 بار

Re: طرح : حسین کشتی نجات

پست توسط hasan21 »

قشنگ شده مخصوصا اون عکسش که روی زمین افتاده ولی اگه یه کم رنگ های گرم توش بیشتر به کار می رفت بهتر بود . :razz:
جنبش مبارزه با صهیونیزم ، اومانیسم و فراماسونری
Old-Moderator
Old-Moderator
تماس:

پست توسط سعید منتظر »

روی کار اندکی تغییرات اعمال شد...

در ضمن حسن جان منظورت رو متوجه نشدم...

یا حق
 روزگاری‌ست که شیطان میگوید: انسان پیدا کنید ، سجده خواهم   [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+     [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+     [External Link Removed for Guests]  [External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests] 
Iron
Iron

پست توسط hasan21 »

یعنی اگه رنگ های قرمز و نارنجی و زرد و از این جور رنگ ها توش بیشتر باشه بهتره . :razz:
Moderator
Moderator
محل اقامت: Tehran
سپاس‌های ارسالی: 2377 بار
سپاس‌های دریافتی: 1893 بار

پست توسط [EHSAN] »

سلام بر شما
آقا سعيد طرح از نظر گرافيكي تصویر خوبه ولي از نظر معنايي چيزي رو نميرسونه. تصویر

اولاكه شما نوشتي كشتي نجات ولي قايقتون غرق شده هيچي، تازه به گل هم نشسته وتوشم پر از آب شده اين يكمي بي معني شده.. آدم با خودش ميگه اگه كشتينجاته پس چرا غرق شده؟ چرا كشتي توي گل نشسته؟ تصویر
چرا حرم رو انداختي پشت قايق؟ تصویر
وكلي چراي ديگه..
به نظر من يك طراح بايد براي همه اينها جواب داشته باشه..مگر صرفا براي زيبايي طرح زده باشه كه مثلا بگه براي اينكه قشنگ بشه فلانافكت رو دادم كه اين ديگه توضيح نميخواد.

خب اگر نوشته هارو بخوامايراد بگيرم اون نوشته حسين(ع) رو خيلي خوني و بد شده.. افكتش خوب نيست..وقتي شما ميگي حسين، كشتي نجات.. يعني يك حسينه با ابهت و پرقدرت.. نه يكحسينه زخمي و خوني شده.. سعي كن اينو رعايت كني. تصویر

يا اگر نميخواي طرحت رو عوض كني بهتره بنويسي كشتي شكست خورده طوفان كربلا.......
اينم براي اينكه ايده بگيري: تصویر (از نظر طراحي مورد تاييد نيست ها به نظرم خوب كار نكرده.. شما فقط كليت طرح رو ببين) تصویر

راستي امضاتم خيلي اذيت ميكنه ها تصویر تصویر
يعني با اون حرفهايي كه زدي تناقض داره.. تصویر آدم حرفي رو كه ميزنه بهتره اول خودش بهش عمل كنه. مگه نه؟ تصویر
مارو دعا كن برادر تصویر
ياعلي(ع) مدد تصویر
نابرده رنچ گنج بدست نمیاد تصویر
Old-Moderator
Old-Moderator
تماس:

پست توسط سعید منتظر »

[EHSAN] نوشته شده:سلام بر شما
آقا سعيد طرح از نظر گرافيكي تصویر خوبه ولي از نظر معنايي چيزي رو نميرسونه. تصویر

اولاكه شما نوشتي كشتي نجات ولي قايقتون غرق شده هيچي، تازه به گل هم نشسته وتوشم پر از آب شده اين يكمي بي معني شده.. آدم با خودش ميگه اگه كشتينجاته پس چرا غرق شده؟ چرا كشتي توي گل نشسته؟ تصویر
چرا حرم رو انداختي پشت قايق؟ تصویر
وكلي چراي ديگه..
به نظر من يك طراح بايد براي همه اينها جواب داشته باشه..مگر صرفا براي زيبايي طرح زده باشه كه مثلا بگه براي اينكه قشنگ بشه فلانافكت رو دادم كه اين ديگه توضيح نميخواد.

خب اگر نوشته هارو بخوامايراد بگيرم اون نوشته حسين(ع) رو خيلي خوني و بد شده.. افكتش خوب نيست..وقتي شما ميگي حسين، كشتي نجات.. يعني يك حسينه با ابهت و پرقدرت.. نه يكحسينه زخمي و خوني شده.. سعي كن اينو رعايت كني. تصویر

يا اگر نميخواي طرحت رو عوض كني بهتره بنويسي كشتي شكست خورده طوفان كربلا.......
اينم براي اينكه ايده بگيري: تصویر (از نظر طراحي مورد تاييد نيست ها به نظرم خوب كار نكرده.. شما فقط كليت طرح رو ببين) تصویر

راستي امضاتم خيلي اذيت ميكنه ها تصویر تصویر
يعني با اون حرفهايي كه زدي تناقض داره.. تصویر آدم حرفي رو كه ميزنه بهتره اول خودش بهش عمل كنه. مگه نه؟ تصویر
مارو دعا كن برادر تصویر
ياعلي(ع) مدد تصویر

سلام آقا احسان...

چشم سعی میکنم روی یه جمله ی دیگه کار کنم...(البته اون جمله ای که شما گفتی " کشتی شکست خورده طوفان کربلا" به این طرح نمیاد)تصویر

اگه امتحان ها اجازه بدن بازم روش کار میکنم...تصویر

راستی امضا که خوب شده... من الان به چشم مشتری نگاه کردم مزاحم نبود تصویر

از دوستان دیگه هم میخوام در مورد امضا نظر بدن

موفق باشید

تصویر
Iron
Iron

پست توسط hasan21 »

آقا احسان شعری که توی طرحت نوشتی خیلی خوب نبود (باهاش حال نکردم ) چون امام حسین (ع) به ظاهر شکست خورد ولی در اصل پیروز میدان اون بوده یعنی به نظر من این شکست ظاهری از صد تا پیروزی در میدان نبرد ارزشمند تر بوده پس به نظر من اگه اون شعر رو برداری بهتر می شه . :razz: :grin: :::P ::sa
Iron
Iron

پست توسط hasan21 »

راستی آقا سعید درباره ی امضات گفتی نظر بدیم خیلی خوبه همین که همه رو مطّلع کنی از این موضوع انگار یه لگد محکم زدی تو دهن شیطون . فقط اگه اون کلمه رو درست نوشته بودی دیگه عالی بود (اسرائیل درسته نه اسراعیل ) . : تصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویر
Moderator
Moderator
محل اقامت: Tehran
سپاس‌های ارسالی: 2377 بار
سپاس‌های دریافتی: 1893 بار

پست توسط [EHSAN] »

hasan21 نوشته شده:آقا احسان شعری که توی طرحت نوشتی خیلی خوب نبود (باهاش حال نکردم ) چون امام حسین (ع) به ظاهر شکست خورد ولی در اصل پیروز میدان اون بوده یعنی به نظر من این شکست ظاهری از صد تا پیروزی در میدان نبرد ارزشمند تر بوده پس به نظر من اگه اون شعر رو برداری بهتر می شه . :razz: :grin: :::P ::sa
سلام بر شما
ممنونم از توجهتون
راستش اون طرح براي من نيست. و فقط براي كليت كار دادمش به آقا سعيد تصویر
نابرده رنچ گنج بدست نمیاد تصویر
Old-Moderator
Old-Moderator
تماس:

پست توسط سعید منتظر »

ممنون از حسن اقای عزیز...(آقا املا رو درست کردم)

ولی منظور من از امضا اون نوشته ی saeedwistful تو طرح کشتی نجات گوشه ی طرح سمت چپ بود...

میخواستم بدونم مزاحمه!؟

اگه جواب منفی بود من میدونم و آقا احسان!

یا حق
 روزگاری‌ست که شیطان میگوید: انسان پیدا کنید ، سجده خواهم   [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+     [HIGHLIGHT=#FFFF00][HIGHLIGHT=#DBE5F1] +ـ+ـ+     [External Link Removed for Guests]  [External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests] 
ارسال پست

بازگشت به “طرح و ایده”