حدودا از 50 لایه استفاده شد...

منتظرم ها!!!!

[External Link Removed for Guests]
مدیران انجمن: [EHSAN], MAYAPOWER, شورای نظارت

خوبه ولي از نظر معنايي چيزي رو نميرسونه. 

(از نظر طراحي مورد تاييد نيست ها به نظرم خوب كار نكرده.. شما فقط كليت طرح رو ببين) 

آدم حرفي رو كه ميزنه بهتره اول خودش بهش عمل كنه. مگه نه؟ 

[EHSAN] نوشته شده:سلام بر شما
آقا سعيد طرح از نظر گرافيكيخوبه ولي از نظر معنايي چيزي رو نميرسونه.
اولاكه شما نوشتي كشتي نجات ولي قايقتون غرق شده هيچي، تازه به گل هم نشسته وتوشم پر از آب شده اين يكمي بي معني شده.. آدم با خودش ميگه اگه كشتينجاته پس چرا غرق شده؟ چرا كشتي توي گل نشسته؟
چرا حرم رو انداختي پشت قايق؟
وكلي چراي ديگه..
به نظر من يك طراح بايد براي همه اينها جواب داشته باشه..مگر صرفا براي زيبايي طرح زده باشه كه مثلا بگه براي اينكه قشنگ بشه فلانافكت رو دادم كه اين ديگه توضيح نميخواد.
خب اگر نوشته هارو بخوامايراد بگيرم اون نوشته حسين(ع) رو خيلي خوني و بد شده.. افكتش خوب نيست..وقتي شما ميگي حسين، كشتي نجات.. يعني يك حسينه با ابهت و پرقدرت.. نه يكحسينه زخمي و خوني شده.. سعي كن اينو رعايت كني.
يا اگر نميخواي طرحت رو عوض كني بهتره بنويسي كشتي شكست خورده طوفان كربلا.......
اينم براي اينكه ايده بگيري:(از نظر طراحي مورد تاييد نيست ها به نظرم خوب كار نكرده.. شما فقط كليت طرح رو ببين)
[External Link Removed for Guests]
راستي امضاتم خيلي اذيت ميكنه ها![]()
يعني با اون حرفهايي كه زدي تناقض داره..آدم حرفي رو كه ميزنه بهتره اول خودش بهش عمل كنه. مگه نه؟
مارو دعا كن برادر
ياعلي(ع) مدد

سلام بر شماhasan21 نوشته شده:آقا احسان شعری که توی طرحت نوشتی خیلی خوب نبود (باهاش حال نکردم ) چون امام حسین (ع) به ظاهر شکست خورد ولی در اصل پیروز میدان اون بوده یعنی به نظر من این شکست ظاهری از صد تا پیروزی در میدان نبرد ارزشمند تر بوده پس به نظر من اگه اون شعر رو برداری بهتر می شه .![]()
![]()
![]()